- 24
- 46
- 13
Özelden yazTebrikler
Özelden yazTebrikler
Özelden yazKesene bereket
Özelden yazOlmaz öyle dost ilk gönülden sevinene atman lazım biz sevindik görmediysen senin problemin
Tebriklerİlk yanıtlayan 5 kişiye ibandan 200 er tl şans atayım
İlk yanıtlayan 5 kişiye ibandan 200 er tl şans atayım
Özelden yazBiz uzun yazdik millet iki kelime yazdı 7 sıraya dustuk puahah
Adam 24 yaşında ne kadar borca girebilir aga 50k büyük para değil ama ödemek için kumarda maaşı katlanaya çalışıp battığında her ay büyük gibi kalıyo borçLa nasıl bok bu 50kalmıs tel almışsın bir de senin bok zaten 35-40 a temizleniyormuş burası 500k ver intihardan vazgeciremeyeğin adamlarla dolu
Kanka bi ara 10 20k borcum varken icealık oldum o zamandan beri bankalar limit açmıyor bazen dua ediyorum açmıyorlar diyeAdam 24 yaşında ne kadar borca girebilir aga 50k büyük para değil ama ödemek için kumarda maaşı katlanaya çalışıp battığında her ay büyük gibi kalıyo borç
Tebrikler bızı de bos gecmesen hayır olur🙂Özelden yaz
Tebrikler dost güzel günlerde kullanBakiye 3-4k 20 bet çevirirken bi anda majör jackpot ekranı açıldı o anki hissi dağlar develer gelse anlatamam
Bende işbankta yapılandırma fln yapmıştım kredi notu falan kalmadı 1 tl vermiyolardı hadi kredi kartı çıktı piyasaya o ara şak diye 45k verdi döngüye girdi o kart hiç borçsuz göremiyorum mkKanka bi ara 10 20k borcum varken icealık oldum o zamandan beri bankalar limit açmıyor bazen dua ediyorum açmıyorlar diye
Teşekkürler ödül geldiKanka bi ara 10 20k borcum varken icealık oldum o zamandan beri bankalar limit açmıyor bazen dua ediyorum açmıyorlar diye