Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet muteksk1912 | Uzun Zamandır Böyle Bi Mutluluk Yaşamıyordum Teşekkürler ENBET

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
tebrikler dost bana da böyle bir ekran lazım uzun zamandır kazanç yok

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,458
1,202
113
Knk bi alışveriş şekli falan yaptım anca foruma girebildik :D
3 4 ay önce bende vuruyodum böyle hep kazanacakmışım gibi hissettiriyodu şuan boka battım bırak gitsin mk kumarını hazır para yapmışken tebrikler tekrardan

muteksk1912

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
46
13
3 4 ay önce bende vuruyodum böyle hep kazanacakmışım gibi hissettiriyodu şuan boka battım bırak gitsin mk kumarını hazır para yapmışken tebrikler tekrardan
Kanka bu görünen yüzü zaten bende yeni başlamadım bokun içindeyken böyle bişey yaşayınca ilaç gibi geliyor

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,458
1,202
113
Kanka bu görünen yüzü zaten bende yeni başlamadım bokun içindeyken böyle bişey yaşayınca ilaç gibi geliyor
Yok yeni başladığından demedimde hazır para vurmuşken bırak gitsin otur iyice düşün derim dostum aynı bu şekil kazanıp iphone aldım bende senin gibi borçları falanda kapattım parada kaldı ama gel görki tekrar borca girdik geleni gideni yedik

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,114
84,861
113
La nasıl bok bu 50kalmıs tel almışsın bir de senin bok zaten 35-40 a temizleniyormuş burası 500k ver intihardan vazgeciremeyeğin adamlarla dolu