- 8,524
- 3,867
- 113
tebrikler dost bana da böyle bir ekran lazım uzun zamandır kazanç yok
3 4 ay önce bende vuruyodum böyle hep kazanacakmışım gibi hissettiriyodu şuan boka battım bırak gitsin mk kumarını hazır para yapmışken tebrikler tekrardanKnk bi alışveriş şekli falan yaptım anca foruma girebildik![]()
Yok o kadar parayı hemen yiyemez kanka adam suan 3 4 tane görsel atti parayi yemiş olsa o kadar görsel atmazdı sitede cekim paylaş bonusu felan da yok maalsefBence parayı çoktan yedi çekim paylaş filan kovaliyor
Kazancın daim olsun dostBakiye 3-4k 20 bet çevirirken bi anda majör jackpot ekranı açıldı o anki hissi dağlar develer gelse anlatamam
Kanka bu görünen yüzü zaten bende yeni başlamadım bokun içindeyken böyle bişey yaşayınca ilaç gibi geliyor3 4 ay önce bende vuruyodum böyle hep kazanacakmışım gibi hissettiriyodu şuan boka battım bırak gitsin mk kumarını hazır para yapmışken tebrikler tekrardan
Yav olm ilk kez birşey paylaştık yanlıslıkla atmışız fazladamYok o kadar parayı hemen yiyemez kanka adam suan 3 4 tane görsel atti parayi yemiş olsa o kadar görsel atmazdı sitede cekim paylaş bonusu felan da yok maalsef
24 yas ben 29 olum felan puhah olmaz ama puahaYav olm ilk kez birşey paylaştık yanlıslıkla atmışız fazladam
Yok yeni başladığından demedimde hazır para vurmuşken bırak gitsin otur iyice düşün derim dostum aynı bu şekil kazanıp iphone aldım bende senin gibi borçları falanda kapattım parada kaldı ama gel görki tekrar borca girdik geleni gideni yedikKanka bu görünen yüzü zaten bende yeni başlamadım bokun içindeyken böyle bişey yaşayınca ilaç gibi geliyor
tebrikler abim güle güle harcaBakiye 3-4k 20 bet çevirirken bi anda majör jackpot ekranı açıldı o anki hissi dağlar develer gelse anlatamam
La nasıl bok bu 50kalmıs tel almışsın bir de senin bok zaten 35-40 a temizleniyormuş burası 500k ver intihardan vazgeciremeyeğin adamlarla doluKanka bu görünen yüzü zaten bende yeni başlamadım bokun içindeyken böyle bişey yaşayınca ilaç gibi geliyor
Tbekler bol sanslarBakiye 3-4k 20 bet çevirirken bi anda majör jackpot ekranı açıldı o anki hissi dağlar develer gelse anlatamam
roll gelse keyiften uçarızYok lan tüm ihtiyaçlarımı giderdim tel bile aldım 50k bankada şuan
Sen uçarsın doğru belki firar bile edersin puahharoll gelse keyiften uçarız![]()
Olmaz öyle dost ilk gönülden sevinene atman lazım biz sevindik görmediysen senin probleminİlk yanıtlayan 5 kişiye ibandan 200 er tl şans atayım
Biz uzun yazdik millet iki kelime yazdı 7 sıraya dustuk puahahİlk yanıtlayan 5 kişiye ibandan 200 er tl şans atayım
Dağlar develer zor gelir zaten kanka güle güle harcaBakiye 3-4k 20 bet çevirirken bi anda majör jackpot ekranı açıldı o anki hissi dağlar develer gelse anlatamam
Kesene bereketİlk yanıtlayan 5 kişiye ibandan 200 er tl şans atayım