Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp mutayer0 | Tiyatro Ligi İyice Abarttı

mutayer0

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
37
29
8
Her gün aynı saatte İngiltere tüm dünyayı soyuyor maç önü dünyanın yüzde 98i 3.5 alt oynamış canlicilarda oy den sonra yüzde 98i 4.5 üst oynamış 500 orandan 4.5 alt yaptılar maçı ama izleyen gördü zaten kalenin dibinden bilerek auta atıyorlar topları en az 25 kere boş kaleye bilerek atmadikar 2.yari ya şu 2 takımı inceleseler ömür boyu men ederler işleri güçleri hirsizlik

Ekli dosyalar

mutayer0

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
37
29
8
İy 2 dakkada 4 gol nerde gorulmus herifler boş kaleye atamiorlar iy ansik 4 gol çıkmış bu maçta şahsen ben ona bile inanmiyom gotlerinden uydurma

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,157
419
83
Her gün aynı saatte İngiltere tüm dünyayı soyuyor maç önü dünyanın yüzde 98i 3.5 alt oynamış canlicilarda oy den sonra yüzde 98i 4.5 üst oynamış 500 orandan 4.5 alt yaptılar maçı ama izleyen gördü zaten kalenin dibinden bilerek auta atıyorlar topları en az 25 kere boş kaleye bilerek atmadikar 2.yari ya şu 2 takımı inceleseler ömür boyu men ederler işleri güçleri hirsizlik
Bu bilgilerin kanitini atsana kardeşim yatınca ağlamayın yahuuuu BIRAKIN BU ISLERI

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
359
63
kardeşim sana dün anlattık ya aynısını öğrenemedin mi hala ilk yarı 2 2 biten maçın 2.yarısına üst alınmayacagını

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
359
63
Bu bilgilerin kanitini atsana kardeşim yatınca ağlamayın yahuuuu BIRAKIN BU ISLERI
dün bu arkdaş aynı konuyu açmıştı leicester maçı için bir saat anlattım anlamıyor boşver dostum dün adama dedim ilk yarısı üst biten maçın 2.yarısına alt al dedik dinletemiyoruz

mutayer0

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
37
29
8
Şimdi şans işi derler kitlendi derler tiyatro olum tiyatro şu maçın resmi skoru 15 Golden assagi olduysa şikenin babasidir

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
741
359
63
Chelsenin yerine amatör Türk takımı olsa şuan skor 15-2 falandı neyden bahsedion swn
kardeşim sana dün anlattıgım bugün de gerçekleşti özür dile bari hala konusuyosun dün de hakaret ediyodun kulagından tutup zorla alt mı oynatalım sana canlıdan

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
847
93
tiyatronun kralı manu macında döndü
2 puanlı takıma 3 tane üst üste pas yapamadı manu son 40 dk

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,408
697
113
tiyatronun kralı manu macında döndü
2 puanlı takıma 3 tane üst üste pas yapamadı manu son 40 dk
Son bi kaç maçtır iyi oynuyor wolves benimde hem kendi oynadığım hemde özel oranı yaktı 2.5 üst ama wolves Arsenal i liverpoolu zorladı Uniteda çermeyi taktı, supriz atacaktım da kasayı sifirladim

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,668
14,958
113
Bu lavuk da yeni türedi maabadindan istatistik sallıyor. Bu maça alt 3.5 alt oynayan bıraksın zaten bahsi bani da yemiş sevindim trolluyor aklınca.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,317
27,713
113
Neden sürekli yüzde 98 🤣🤣🤣

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,182
3,055
113
işleri güçleri hırsızlıksa neden ekmeklerine bal sürüyorsun?