http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin mustafag7ler / 28.09.20 Kuponum Gelin Tartışalım

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
5

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
beyler ben rahat geleceğini düşünüyorum ama gerçekten paraya ihtiyacım var maçlar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum yanına 1 maç daha ekleyeceğim isveç liginden üst almayi düşünüyorum Screenshot_20200928-175140.png önerileriniz varsa açığım

Kupon miktarı 25₺
Kupon oranı 5
Kupon kazancı 125₺

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,633
178,731
113
beyler ben rahat geleceğini düşünüyorum ama gerçekten paraya ihtiyacım var maçlar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum yanına 1 maç daha ekleyeceğim isveç liginden üst almayi düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 95143 önerileriniz varsa açığım
bologna maçını bende üst düşünüyorum dost ama kitlenir mi diye aklımda şüpheler var

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,633
178,731
113
antalya maçını 2.5üst mü yapsam
türk ligi hep alt gözüyle bakıyorum bizimkiler sağı solu belli değil dost korkutuyorlar..
onu da geçtim ben artık yorum yazmıcam maçlar hakkında yoksa komple kuponu değiştiricez :D
ama bu kuponu sevdim bende oynayabilirim :D:D

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
türk ligi hep alt gözüyle bakıyorum bizimkiler sağı solu belli değil dost korkutuyorlar..
onu da geçtim ben artık yorum yazmıcam maçlar hakkında yoksa komple kuponu değiştiricez :D
ama bu kuponu sevdim bende oynayabilirim :D:D
kuponu yorumlara göre değiştirmek için attım zaten çünkü analiz kuponu değil reis en azından benim kuponlarıma ne düşünüyorsan onu yaz

mrpunk35

GODOMAN ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,938
1,230
113
Genelde pazar gunleri suprizlrr cikarsa pazartesi bankolar geliyordu. Bu. Mantikla
Liverpol ust genk ust hollanda 2 deki maclar da ust olur giib geliyor. Pederbornd a cok ust oynanmis. Bu maclar hakkinda ne dersin

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
böyle oynadım 5 maç bakkal defteri gibi hiç önermem. ama arasından kafanıza yatan olursa alabilirsiniz bol şansScreenshot_20200928-182557.png

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
Genelde pazar gunleri suprizlrr cikarsa pazartesi bankolar geliyordu. Bu. Mantikla
Liverpol ust genk ust hollanda 2 deki maclar da ust olur giib geliyor. Pederbornd a cok ust oynanmis. Bu maclar hakkinda ne dersin
ah bee... genk ve hamburg macini kontrol edecektim unuttum genk üst alınabilirmiş

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
almanyayı degil de genki alırdım yemek yicektim acele oynadım

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,633
178,731
113
Usta genk 2.5 ust liverpol 2.5 ust pederborn 2.5 bu ucluden varmi kafana takilan
pederborn genk arasında gittim geldim genk koydum dost 2 sinden biri üst olacak veya 2si de üst bilemiyorum ama şansımı genk den yana kullandım. liverpool da arsenal ilk golü atarsa maç kesin alt gözüyle bakıyorum ama liverpool atarsa ilk golü o maç 3.5 üst 4.5 üst bile olabilir :rolleyes: