Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mustafa37 / 5.88 Oran

Kupon Miktarı
203
Kupon Oranı
5.88

Colina53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,205
1,167
113
Valla 90 k aldığını bilmiyordum..arkadaşlar haklı bence bende iki kere konu açtım daha az miktarlar veriyordu bizimde borclarimiz var ama 200 lirayı 10 bin yapip 200 dagiticam diyorsun bence de paran sende kalsın buraya konu açanlar yalı da oturmuyor sonuçta herkes birbiriyle biseyler paylaşmaya çalışıyor...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,613
12,175
113
Valla 90 k aldığını bilmiyordum..arkadaşlar haklı bence bende iki kere konu açtım daha az miktarlar veriyordu bizimde borclarimiz var ama 200 lirayı 10 bin yapip 200 dagiticam diyorsun bence de paran sende kalsın buraya konu açanlar yalı da oturmuyor sonuçta herkes birbiriyle biseyler paylaşmaya çalışıyor...
Onceki konuda tebrik ettigim icin pisman oldum 😀

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
712
93
Valla dost 111k Mrgamb bakiyemi sildiğinde forumun yarısı beni sanki haksızmışım gibi yargıladı, birkaç kişi hariç. O yüzden böyle yapmak istedim.