Bol şans reisss10k Hedefim var gelirse 5 kişiye 200er dağıtıcam arkadaşlar. Kupon tutarsa gece canlılara giricem.
Ekli dosyayı görüntüle 787059
Bol şans reisss10k Hedefim var gelirse 5 kişiye 200er dağıtıcam arkadaşlar. Kupon tutarsa gece canlılara giricem.
Ekli dosyayı görüntüle 787059
Haklısın kardeşim bol şans sanaMilleti dinlesem herkes başka birşey der kimsenin isteği bitmez yoksa, kimseyide memnun edemezsin
Onceki konuda tebrik ettigim icin pisman oldum 😀Valla 90 k aldığını bilmiyordum..arkadaşlar haklı bence bende iki kere konu açtım daha az miktarlar veriyordu bizimde borclarimiz var ama 200 lirayı 10 bin yapip 200 dagiticam diyorsun bence de paran sende kalsın buraya konu açanlar yalı da oturmuyor sonuçta herkes birbiriyle biseyler paylaşmaya çalışıyor...
Mustafa'yı galiba..😅😅Onceki konuda tebrik ettigim icin pisman oldum 😀
Evet hggfMustafa'yı galiba..😅😅
Valla dost 111k Mrgamb bakiyemi sildiğinde forumun yarısı beni sanki haksızmışım gibi yargıladı, birkaç kişi hariç. O yüzden böyle yapmak istedim.Valla 90 k aldığını bilmiyordum..arkadaşlar haklı bence bende iki kere konu açtım daha az miktarlar veriyordu bizimde borclarimiz var ama 200 lirayı 10 bin yapip 200 dagiticam diyorsun bence de paran sende kalsın buraya konu açanlar yalı da oturmuyor sonuçta herkes birbiriyle biseyler paylaşmaya çalışıyor...