- 1,332
- 302
- 83
50 kişi beğeni saat 13:30 olmaya 100 kişi olur herhalde 😀😀
Kesene bereket. Bana çıkarsa sende kalsınArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
10 kişiye 100tl gönderim TRX olarak olacaktır.
TebriklerArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Ben talibimKesene bereket. Bana çıkarsa sende kalsın![]()
Tebrikler hocam kazancın daim olsunArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
OlurBen talibim
var var dost tek çıksın daUmarım çekilişte çıkanların TRUSTWALLET soğuk cüzdanı vardır![]()
TebriklerArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Neden Paribu olmuyor muUmarım çekilişte çıkanların TRUSTWALLET soğuk cüzdanı vardır![]()
Tebrikler dostArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler kardeşim yaz benideArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.