- 2,954
- 1,958
- 113
tebrikler dostum dmden bir sürü yamyam yazar onlara aldırış etme modlar halleder çekiliş işini tekrar kesene bereket
Kesene bereketArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler dostArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Bu paribu olayını nasıl yapacazKazancın daim olsun dostum
10 kişiye 100 tl olarak
Saat 13:30 da beğenilerden listeyi oluşturup çekilişi bu konuda yapacağız
Düşüncen için teşekkürler
Tebrikler kesene bereket kralArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
TeşekkürlerArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
tsk dosttArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler bol kazançlar etkinlik için teşekkürlerArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler dost kazancın daim olsunArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.