- 736
- 354
- 113
Tebrikler
Bizide gör kralArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Bekliyoruz kralArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Fesat düşünmeye gerek yok dost. Site sağlam olduğu için ve buranında sponsoru olduğu için içimden geldi. Karşılığında birşey beklediğim yok.Betbox üyelerinin yada üye olacaklarin sana ne kazancı varda onlara dağıtım yapacaksn ki
Tebrikler betbox sağlam sitedirArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Reis burda çekiliş usulü olsunDağıtımı ben yapmayacağım arkadaşlar @başkana veya dediği yere yollarım tek bi yere orası dağıtımı yapar.
Site ödemeyi yaptı diye adam da içinden gelmiş siteye yönelik kendi çapında jest yapmak istiyor bunu anlamicak ne var hemen kötü düşünce sabote etme pesindesinizBetbox üyelerinin yada üye olacaklarin sana ne kazancı varda onlara dağıtım yapacaksn ki
Tebrikler benimde yatırım çok betbox a hic şanslı gelmediArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
TebriklerArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrkler dostumArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler güzel dusuncen içinde ayrıca tsk ederimArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Kazancın daim olsun dostumArkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.