Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği mustafa37 / 10 Kişiye 100 TL (⌚️13:30 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,395
4,191
113
Güle güle harca

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
712
93
Betbox üyelerinin yada üye olacaklarin sana ne kazancı varda onlara dağıtım yapacaksn ki
Fesat düşünmeye gerek yok dost. Site sağlam olduğu için ve buranında sponsoru olduğu için içimden geldi. Karşılığında birşey beklediğim yok.

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Arkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler betbox sağlam sitedir

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Dağıtımı ben yapmayacağım arkadaşlar @başkana veya dediği yere yollarım tek bi yere orası dağıtımı yapar.
Reis burda çekiliş usulü olsun
Betbox üyelerinin yada üye olacaklarin sana ne kazancı varda onlara dağıtım yapacaksn ki
Site ödemeyi yaptı diye adam da içinden gelmiş siteye yönelik kendi çapında jest yapmak istiyor bunu anlamicak ne var hemen kötü düşünce sabote etme pesindesiniz

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
618
113
Arkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Tebrikler benimde yatırım çok betbox a hic şanslı gelmedi

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
488
83
tebrikler kesene bereket

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
Tebrkler dostum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Tebrikler güzel dusuncen içinde ayrıca tsk ederim

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,031
113
Kazancın daim olsun dostum
10 kişiye 100 tl olarak
Saat 13:30 da beğenilerden listeyi oluşturup çekilişi bu konuda yapacağız

Düşüncen için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...