- 5,897
- 4,099
- 113
Muslum sakin ol sen daha gecen gun banlanmadinmiSiktir git sokarım senin mesaj kasmana şimdi yeter amk bıktırdınız ya 5 gün önceki kazanmış kuponumu nerden buldun da yazdın MK yeter ya senin direk banlanman gerekiyor
Muslum sakin ol sen daha gecen gun banlanmadinmiSiktir git sokarım senin mesaj kasmana şimdi yeter amk bıktırdınız ya 5 gün önceki kazanmış kuponumu nerden buldun da yazdın MK yeter ya senin direk banlanman gerekiyor
Yazdım şimdi kapatsın en iyisi kanka çıldırıcam ya@Müslüm75 konuyu kapattır dost en iyisi😁
Kod kısmında banlandım oda haberim olmadan bi sitenin kod attım diye hallettik sorun yok yani Sakin olmak sence elde mi şuraya bak ya insanın resmen sabrıyla oynuyorlar ya bu işe bi çözüm bulsunlar abi bu ne mesaj kasmak için yapmadıkları şey kalmadı bunların yaMuslum sakin ol sen daha gecen gun banlanmadinmi
4 yıldır uyesin 90 tane mesajın var. Para kokusunu alınca nerdeyse benim numaramı bulup whatsaptan bol şans yazacaksınız. Bu ülkeyi bu hale getirenler utansın sende suç yokBol şans
İyi dedin ya vallahi daha düne kadar şurda saysan 10 kişi bir birimizi iyi tanıyoruz selam sabah veriyoruz yeri geliyo bir birimize destek çıkıyoruz şu elmas mevzusu çıktı yeni yeni tipler türediler resmen ya4 yıldır uyesin 90 tane mesajın var. Para kokusunu alınca nerdeyse benim numaramı bulup whatsaptan bol şans yazacaksınız. Bu ülkeyi bu hale getirenler utansın sende suç yok
Herkes son zamanlarda bundan sikayetci modlarin bi cozum bulmasi lazimKod kısmında banlandım oda haberim olmadan bi sitenin kod attım diye hallettik sorun yok yani Sakin olmak sence elde mi şuraya bak ya insanın resmen sabrıyla oynuyorlar ya bu işe bi çözüm bulsunlar abi bu ne mesaj kasmak için yapmadıkları şey kalmadı bunların ya
Aynen öyle kardeşim ben olsam başkanın yerinde bu olayı kaldırırım eskiden daha sakin daha sade daha güzeldi. Şimdi adam her yerde pat pat yazıyor. Konular boka sardı iyice. İyilik akımına baksana yazı tahtası olduİyi dedin ya vallahi daha düne kadar şurda saysan 10 kişi bir birimizi iyi tanıyoruz selam sabah veriyoruz yeri geliyo bir birimize destek çıkıyoruz şu elmas mevzusu çıktı yeni yeni tipler türediler resmen ya
Malmisin olumBol sans
Farkindayiz kardeş 4 senede 90 mesajından merak etme sen. Biz dün üye olduk buraya bilmeyiz çakal çukallik falanBen öyle boş konuşmayı sevmiyorum her kupon paylaşana yazı yazarak birşey istemiyorum ben 1000 mesaj gördüm elmas biriksin benim için sorun yok 1000 mesaj ne zaman dolarsa o zaman kullanırız
Başlarım senin 1.000 mesajına benim kuponum 5 gün geçmiş üstünden bitmiş gelmişsin buraya daşak geçer gibi bol şans yazıyonuz defolun gidin lanBen öyle boş konuşmayı sevmiyorum her kupon paylaşana yazı yazarak birşey istemiyorum ben 1000 mesaj gördüm elmas biriksin benim için sorun yok 1000 mesaj ne zaman dolarsa o zaman kullanırız
Sıgır ya bizi salak zannediyor sankiFarkindayiz kardeş 4 senede 90 mesajından merak etme sen. Biz dün üye olduk buraya bilmeyiz çakal çukallik falan
Banlıcan 10 gün acımadan geldiğin de devam ederse 20 gün bidaha yaparsa süresiz bak ne güzel çözüm bunlar bunu hak ediyoHerkes son zamanlarda bundan sikayetci modlarin bi cozum bulmasi lazim
Tebrik ederim .Kazancın daim olsun 🙏İlk kupon paylaşımım gelirse 2 kişiye 100 TL diyelim sigara parası benden olsun 😂