- 1,469
- 663
- 113
Bol şans
Bol şans diliyorum dostumİlk kupon paylaşımım gelirse 2 kişiye 100 TL diyelim sigara parası benden olsun 😂
Tebrikler ve teşekkürler dost@Shellac reis kuponum geldi müsaaden varsa bu iki arkaşa gönderim yapmak istiyorum 15 dk işim var acil kimse yanlış anlamasın diye yazım dedim geldiğim de gönderim yapcam burdan yazarım konuyu kirletsin olur mu @Tunca54 @Adanalıyık01 bana iban atın ikiniz
Eyvallah kardeşim benim bol şanslar@Shellac reis kuponum geldi müsaaden varsa bu iki arkaşa gönderim yapmak istiyorum 15 dk işim var acil kimse yanlış anlamasın diye yazım dedim geldiğim de gönderim yapcam burdan yazarım konuyu kirletsin olur mu @Tunca54 @Adanalıyık01 bana iban atın ikiniz
Bol şansİlk kupon paylaşımım gelirse 2 kişiye 100 TL diyelim sigara parası benden olsun 😂
Siktir git sokarım senin mesaj kasmana şimdi yeter amk bıktırdınız ya 5 gün önceki kazanmış kuponumu nerden buldun da yazdın MK yeter ya senin direk banlanman gerekiyorBol şans
Çok erken olmuş 1-2 yıl sonra yazaydın🤣Bol şans
Bol şansİlk kupon paylaşımım gelirse 2 kişiye 100 TL diyelim sigara parası benden olsun 😂