- 846
- 949
- 93
Senin adına mı yoksa benmiyim harbi müslümcü bak adıma 🤣🤣🤣 müziği çalsın şarkısını sana ezbere söyliyim 😉 mekanı cennet olsun kral adamdı her yerimde dövme var sıradaki dövmem babayı çizdiricem inşallahBenim adima konu acmissiniz konu neydi ?
MüslümeSenin adına mı yoksa benmiyim harbi müslümcü bak adıma 🤣🤣🤣 müziği çalsın şarkısını sana ezbere söyliyim 😉 mekanı cennet olsun kral adamdı her yerimde dövme var sıradaki dövmem babayı çizdiricem inşallah
Ppdeki kadının oturusu ne kadar ahlaksız tam orsp oturusu hatta o bile bundan ahlaklidirBenim adima konu acmissiniz konu neydi ?
Rihanna o reis shop büyük ihtimalle fotoğraf abd li popçu denebilirPpdeki kadının oturusu ne kadar ahlaksız tam orsp oturusu hatta o bile bundan ahlaklidir
He tanımadım rihannayi biliyorum duydum ama tipini bilmem.farkli bı ortamda farklı şartlarda cekildiyse ona lafım yokRihanna o reis shop büyük ihtimalle fotoğraf abd li popçu denebilir
Pp deki kadina ölürsünde neysePpdeki kadının oturusu ne kadar ahlaksız tam orsp oturusu hatta o bile bundan ahlaklidir
Profil resmim brom 🌹Senin adına mı yoksa benmiyim harbi müslümcü bak adıma 🤣🤣🤣 müziği çalsın şarkısını sana ezbere söyliyim 😉 mekanı cennet olsun kral adamdı her yerimde dövme var sıradaki dövmem babayı çizdiricem inşallah
Yohaamina ne şopu memur bey, birleştirme çalişması sadeceRihanna o reis shop büyük ihtimalle fotoğraf abd li popçu denebilir
Orsp için ölürüm diyosun öylemi 😁 kardeş kişi kendinden bilir işi.ben evliyim bu 1 ve bekarken kizlar çok öp beni serdar yi beni serdar dedilerde işim olmadı 1i hariç.bizimkininde bı şerefi var be 😁He tanımadım rihannayi biliyorum duydum ama tipini bilmem.farkli bı ortamda farklı şartlarda cekildiyse ona lafım yok