- 1,526
- 880
- 113
@Muslera27 @Recebb parti zamanı dostlar 😅😅😅
İki sefer 50 TL gönderelim bence de dost@Krmbcklii ödülü haketti beyler
AgajahhajaBeyler parayı çekip karı cagirdik eve bir dahaki sefere rol yapıp dağıtım yapalim🙄
Beline kuvvet kardeş o zaman🤣🤣🤣Beyler parayı çekip karı cagirdik eve bir dahaki sefere rol yapıp dağıtım yapalim🙄
👏Bu arada çekiliş yok 10 kişi var beyler gün boyu benle olan Kelle başı 30 Tl 👍
Kesene bereket dost kazancın daim olsunBu arada çekiliş yok 10 kişi var beyler gün boyu benle olan Kelle başı 30 Tl 👍
Sana ve yanında olanlara tebrikler dostum kazancın Bol olsun 1 k kazanıp 300 dağıtan çok kişi çıkmazBu arada çekiliş yok 10 kişi var beyler gün boyu benle olan Kelle başı 30 Tl 👍
aynen helal vallaSana ve yanında olanlara tebrikler dostum kazancın Bol olsun 1 k kazanıp 300 dağıtan çok kişi çıkmaz
Kazancın üçte birini dağıtacak, gönlü zenginSana ve yanında olanlara tebrikler dostum kazancın Bol olsun 1 k kazanıp 300 dağıtan çok kişi çıkmaz
Navası konusalım bırazBeyler çekim verdim para gelene kadar az dedikodu edek normalde sabah 6 da ise gidiyorum ama bugün paranızı verip kafam rahat şekilde kafamı yastığa koymam lazim içim rahat etmez
Reyis bende işe gidecem sabah uyumam lazım Dm bakar mısınBeyler çekim verdim para gelene kadar az dedikodu edek normalde sabah 6 da ise gidiyorum ama bugün paranızı verip kafam rahat şekilde kafamı yastığa koymam lazim içim rahat etmez