- 42,718
- 12,609
- 113
Kardeşim 3 kişiye borcum vardı hepsini zaten attım bir Allah'ın kulu bana borcu var diyemez bu forumda sende haklısın param olursa atarım50 kere dedim ki gerek yok atma sana o parayı borç için vermedik sen hala yok öyle şey olur mu yok işte bugun yok işte 3 gün yok sabah yok şu saat geçen ki hesabınla yaptığın işleri yine yapmaya başladın bu hesaptaki emeklerin de mi gitsin istiyon
Ne emeği dost, milleti düdükleme çabaları mı50 kere dedim ki gerek yok atma sana o parayı borç için vermedik sen hala yok öyle şey olur mu yok işte bugun yok işte 3 gün yok sabah yok şu saat geçen ki hesabınla yaptığın işleri yine yapmaya başladın bu hesaptaki emeklerin de mi gitsin istiyon
Konu içinde para muhabbeti konuşulmasın 2 gün uzaklaştırıldın.Kardeşim 3 kişiye borcum vardı hepsini zaten attım bir Allah'ın kulu bana borcu var diyemez bu forumda sende haklısın param olursa atarım
Mesajin cigerimi yakti kanka@erdalbakkal son kez diyom ben para falan istemiyorum bana özelden kardeşim sabah paran hesabında diyip durma adam ister istemez bakıyo hesaba sabah 0 görünce keriz yerine koyulduğunu düşünüyo
dedin ya 😁adam ister istemez bakıyo hesaba sabah 0 görünce
Yalan mı dost parası için değil isterse cebimde trilyon olsun adam sana diyor ki hesapta sabah paran hesaba Bi bakıyon o para umurunda değil ama atmamış keriz yerine koyulduğunu hissetmez misinMesajin cigerimi yakti kanka dedin ya 😁
Gettıgı gbı wonGolll erdalbakkal totemi 0-2
Baska hesapla gelur sımdıGolll erdalbakkal totemi 0-2
YeahhhGolll yikin beyler
3 4 yetmez dost 0-6 biterDurma PSG devammm 3.4