- 12,959
- 8,246
- 113
Geliyo wonngeliyo 😂🙏😎
Ulan dışarıdayım Keşke iki buçuk altı üç buçuk altı alsaydın var ya şu an hedefim tamamdı biliyor musunSayemde geldi kupon elimizi attım dk dan buraya kadar skor değişmedi mübarek elim
Olsun böylede güzel olduUlan dışarıdayım Keşke iki buçuk altı üç buçuk altı alsaydın var ya şu an hedefim tamamdı biliyor musun
Bol şansUlan dışarıdayım Keşke iki buçuk altı üç buçuk altı alsaydın var ya şu an hedefim tamamdı biliyor musun
Kral şu 2000 tamamlamam lazım bir buçuk acil para lazım yoksa elden gidip borç alacağız anasını satayımOlsun böylede güzel oldu
Sakin ol 2.10 orana tamam o isKral şu 2000 tamamlamam lazım bir buçuk acil para lazım yoksa elden gidip borç alacağız anasını satayım
Hemen çevir çekelim paramızıKral şu 2000 tamamlamam lazım bir buçuk acil para lazım yoksa elden gidip borç alacağız anasını satayım
Ulan muro az önce bende şunları düşündüm sinirlendim düşünürken hayal ettim seni dövmeyi niye almadı diyeUlan dışarıdayım Keşke iki buçuk altı üç buçuk altı alsaydın var ya şu an hedefim tamamdı biliyor musun
Kardeşim son adıma gelmiş konu hemen damladın konuya ayıp değilmiKuru forumda herkese alt oynamayı öğrettim sonunda
Başından beri burdayım kardeşim ilk kupondan bakabilirsinKardeşim son adıma gelmiş konu hemen damladın konuya ayıp değilmi