31 diyordun en son yalan mıydı yoksa o rakamı mı seviyorsubNerden biliyon benim yaşımı da büyüğüm diyorsun
31 diyordun en son yalan mıydı yoksa o rakamı mı seviyorsubNerden biliyon benim yaşımı da büyüğüm diyorsun
Yoksak gidiyom yazdığın kisilerden bişey anlamadım Muro bu aşk burda biter@bedof34
Grup kur takip edenler 4 kişi al sana zahmet bir kişi de jorgeyi al
Keskin dayı at karaya askerlik fotoğraflarımızı görsüntahminlerime göre .. hislerim kuvvetlidir![]()
Birini etiket yapacamda kalsın 🤐Sürtmek mi abuzer pezo muz kim
Abuzer 4 kişinin içinde sen yok musun takip etmedin mi 2 kişi 500 dedik5 kişi 300 veriyoruz yaYoksak gidiyom yazdığın kisilerden bişey anlamadım Muro bu aşk burda biter
Yok vpn açıp ne yapacaksın diye sormuştu biri ona mahsuben31 diyordun en son yalan mıydı yoksa o rakamı mı seviyorsub
Şu 50 yaş üstü ihtiyarlar foruma nasıl giriyor diye merak ediyorum ulan varyaKeskin dayı at karaya askerlik fotoğraflarımızı görsün
sene 1965 mi yoksaKeskin dayı at karaya askerlik fotoğraflarımızı görsün
Enişteyle muhabbetimiz ayrı az para atmadı 😝enişteye abi diyormussun ya mk![]()
Yav muro seni sevdiğimize buradayız takip mi edicez dk dk yaz 3-4 kişiye gönder gitsin takip makip boşverAbuzer 4 kişinin içinde sen yok musun takip etmedin mi 2 kişi 500 dedik5 kişi 300 veriyoruz ya
Top bedoftaAbuzer 4 kişinin içinde sen yok musun takip etmedin mi 2 kişi 500 dedik5 kişi 300 veriyoruz ya
muro az önce yazdığın neydi la ben bile anlamadımAbuzer 4 kişinin içinde sen yok musun takip etmedin mi 2 kişi 500 dedik5 kişi 300 veriyoruz ya
Varmiyim yazmayı bilmiyorsun okuyamiyorumAbuzer 4 kişinin içinde sen yok musun takip etmedin mi 2 kişi 500 dedik5 kişi 300 veriyoruz ya
90 larsene 1965 mi yoksa![]()
hee işin içinde money olunca abi yoksa götEnişteyle muhabbetimiz ayrı az para atmadı 😝
Keskin dayının ağzında komando bıçağı vardı o fotoğrafı göstersin yanında portakal ağacı vardı biz orda vitamindiksene 1965 mi yoksa![]()
tamam seni biliyoruz senin yaş ermiştir kemale de enişte o kadar büyük değildir90 lar
arami bozamam enisteyle kesiyorum bu muhabbetihee işin içinde money olunca abi yoksa göt![]()