- 18,652
- 12,593
- 113
Geçmiş olsun....
😂😂Ne bilim aq yasinida bilmiyom 2 senedir muhabbetimiz var belkide kandırıyor abi dedirtiyor
sen kaç yaşındasın bro söyle hele ben sana eniştenin senden büyük yada küçük oldugunu söcemNe bilim aq yasinida bilmiyom 2 senedir muhabbetimiz var belkide kandırıyor abi dedirtiyor
Olsa veririz biliyon ama yok karnimizi zor doyuruyoz evden de kovacaklar yakında otel gibi kullaniyoxOlmaz bir şey Muroya 1-2 k borç ver eşref dağıtıma yetmez o para
Enişte yakışıklı adamlardan 1 yaş büyükNe bilim aq yasinida bilmiyom 2 senedir muhabbetimiz var belkide kandırıyor abi dedirtiyor
25.5sen kaç yaşındasın bro söyle hele ben sana eniştenin senden büyük yada küçük oldugunu söcem![]()
Kurtlar vadisini 2 sene önce izledi işte nick değişti izleyince öyle hesap et biz ilk başladığında sobada kestane pişiriyorduk Çakır arabayı patlatırkensen kaç yaşındasın bro söyle hele ben sana eniştenin senden büyük yada küçük oldugunu söcem![]()
senden büyük ben bile büyüğüm tüysün sen daha burda
enişte 38 yaşındayım senden de büyüğümKurtlar vadisini 2 sene önce izledi işte nick değişti izleyince öyle hesap et biz ilk başladığında sobada kestane pişiriyorduk Çakır arabayı patlatırken
O ne la tekel bayiden sigara 2000 mi
Çalışmadan önce 500 500 atıyordu işe girdi 1 senedir bir kere 500 gördük napıyon sen Arap mı kaçırıyon yoksaOlsa veririz biliyon ama yok karnimizi zor doyuruyoz evden de kovacaklar yakında otel gibi kullaniyox
Nerden biliyon benim yaşımı da büyüğüm diyorsunenişte 38 yaşındayım senden de büyüğüm![]()
Ne alaka yav hepimiz aynı yerde sürtüyoz yaşın ne önemi varsenden büyük ben bile büyüğüm tüysün sen daha burda![]()
tahminlerime göre .. hislerim kuvvetlidirNerden biliyon benim yaşımı da büyüğüm diyorsun
Sürtmek mi abuzer pezo muz kimNe alaka yav hepimiz aynı yerde sürtüyoz yaşın ne önemi var
enişte o ismin hakkını verNerden biliyon benim yaşımı da büyüğüm diyorsun
enişteye abi diyormussun ya mkNe alaka yav hepimiz aynı yerde sürtüyoz yaşın ne önemi var