- 58,098
- 28,309
- 113
Kral benim elime yüklü paralar geçmiyor yanlış anlama şöyle 1.000 lira bir buçuk bana günlük yetiyor ya Mesela örnek veriyorum üstünü çıkmıyorum kovalasam üstüne çıkarımAh be knka hemen 5 yapardık onu var ya
Kral benim elime yüklü paralar geçmiyor yanlış anlama şöyle 1.000 lira bir buçuk bana günlük yetiyor ya Mesela örnek veriyorum üstünü çıkmıyorum kovalasam üstüne çıkarımAh be knka hemen 5 yapardık onu var ya
Kısmet,,bu dep dep ters takım yeni çıktı bu lige sayılır gelene gidene atıyor oranı ne olursa olsunO kadar emindim ki İlk yarı bir buçuk üstü olacağına tereddütte kaldım kendi param olsa girerdim
Yüklü borç olunca mecbur oluyoruz dost maalesef, bende öyleydim ama elden 60 k borç var 1 ay kaldı mecbur yüksek açılmam lazım yoksa oluru yokKral benim elime yüklü paralar geçmiyor yanlış anlama şöyle 1.000 lira bir buçuk bana günlük yetiyor ya Mesela örnek veriyorum üstünü çıkmıyorum kovalasam üstüne çıkarım
Berkay işten mi takip ediyorsun kral?38 1-1 yarı bitmeden bir adet daha hadi
Bugün çok pis yukarı çıkacağım ya dayı ugün ne zaman acaba bir kitleyeceğim kendimi buna bir vereceğim bir iki gün üç gün takılmayacağım bak ne paralar buluyorumDep attı oluru var @Enişte duymasin
Gece gitcem ise dost valla akşam 8 de iş ek ise gitmiştim kargoya çocuğu işten kovdular bende kovuldum otomatikBerkay işten mi takip ediyorsun kral?
Hayırlısı Muro o da olurBugün çok pis yukarı çıkacağım ya dayı ugün ne zaman acaba bir kitleyeceğim kendimi buna bir vereceğim bir iki gün üç gün takılmayacağım bak ne paralar buluyorum
Büyü bile yapan vardır Muro 😂😁aman bir tanesi var görmesin Şimdi bana 1000 lira attıklarını deliriyordur şu an 😄 kupon yatmasını çok istiyordur biliyor musun
Sağlık olsun kral ne diyeyimGece gitcem ise dost valla akşam 8 de iş ek ise gitmiştim kargoya çocuğu işten kovdular bende kovuldum otomatik