- 18,461
- 12,511
- 113
Muro ne bozması kral dk 15 daha 😂2-1 bitecek gibi bir his var da bozayım mı acaba
Muro ne bozması kral dk 15 daha 😂2-1 bitecek gibi bir his var da bozayım mı acaba
Kimse görmeden 😂@Muroo1988 reisim bol şanslar.. müsade var mi arka planda senden kopya çekmeye 😀
Makara yapıyorum ya bozmam bozduğum hep geliyor isterse yapsın bozmamMuro ne bozması kral dk 15 daha 😂
Dep atarsa olacakMuro ne bozması kral dk 15 daha 😂
Senin branşın değil kral bu maçlarrr))))@Muroo1988 reisim bol şanslar.. müsade var mi arka planda senden kopya çekmeye 😀
Aynenn aynennAvustralya da eskiden gollü gecerdi maçlar şimdi gol olmuyor
Güneşli havada aynı bunlar talimat almisBu Avustralya ligine ne olmuş yaa,,
Bunlar 10dk da 3 gol atan takım ve ligdi
Geçen haftadan beri bakıyorum gol atamıyorlar
Aca kar tipi fırtınamı var bu memlekette
Ya sen var ya adamsın adam kafana göre takıl Asıl ben senden kopya çekeyim@Muroo1988 reisim bol şanslar.. müsade var mi arka planda senden kopya çekmeye 😀
Eyvallah reisim baştacisin sen.. Allah gönlüne göre versin güzel insanYa sen var ya adamsın adam kafana göre takıl Asıl ben senden kopya çekeyim
Ne biliyim aklıma bu geldi,,geçende bi maçlarında 1.5 üstten yattık yani Bi anormallik var bu ligdeGüneşli havada aynı bunlar talimat almis
Cok iy 2 ms 1 kokuyor macYa sen var ya adamsın adam kafana göre takıl Asıl ben senden kopya çekeyim