Dün akşam zaten 9 gibi Evdeydim de girmedim Forum'aDün akşam seni andık çok sevindim valla
hosgeldin baba o zaman simdi her sey yoluna girer inshŞükür denetim serbestliğe çıkabildim
Olsun olsun hoş geldinDün akşam zaten 9 gibi Evdeydim de girmedim Forum'a
Adamsın Kral adam bu saatten sonra Yolumuz açıkhosgeldin baba o zaman simdi her sey yoluna girer insh
Apocan adamsın adamOlsun olsun hoş geldin
Lan çok sevindim bee vallahiAdamsın Kral adam bu saatten sonra Yolumuz açık
O namussuz Yasin var ya sana demiştim ya dönüş yapacaktı o namussuz yine dönmedi buralarda göreyim var ya ona bak neler diyorum sen gör hayatında duymayacağı lafları burada duyacakLan çok sevindim bee vallahi
Aleyküm selam hoşgeldin kral bayramda dışarda olsam diyodun keşke geçmiş olsunCümleten Selamünaleyküm adamsınız krallar
Eyvallah Kral adamsınız hepinizAleyküm selam hoşgeldin kral bayramda dışarda olsam diyodun keşke geçmiş olsun
Sağ ol Kral adamsınGecmis olsun muro @Muroo1988
Gardaşımm gözümün çiçeği hoş geldin vallahi sevindim bittimi sonunda ??O namussuz Yasin var ya sana demiştim ya dönüş yapacaktı o namussuz yine dönmedi buralarda göreyim var ya ona bak neler diyorum sen gör hayatında duymayacağı lafları burada duyacak
Şimdi dışarıdan denedim serbestliğe çıktık dışarıdan göreceğizGardaşımm gözümün çiçeği hoş geldin vallahi sevindim bittimi sonunda ??
Gözün aydın murom sevindimŞimdi dışarıdan denedim serbestliğe çıktık dışarıdan göreceğiz
Sağ olun krallarGözün aydın murom sevindim
Geçmiş olsun agaDün akşam zaten 9 gibi Evdeydim de girmedim Forum'a
Muro havale ile@wasil bu sitelere para nasıl yatırılıyor gözüme çarptı bu parko ile 500 TL yatırım diyor