- 17,800
- 13,608
- 113
Sende oylesin .....bitir gel şu isi pazartesi git artık bayram farklı girelimAdamsın özletiyorsun kendini ya
Sende oylesin .....bitir gel şu isi pazartesi git artık bayram farklı girelimAdamsın özletiyorsun kendini ya
İnşallah bayramda orada kalmamSende oylesin .....bitir gel şu isi pazartesi git artık bayram farklı girelim
İnşaallah gardasim...duamız seninle..İnşallah bayramda orada kalmam
Muhtarlıktan alamiyormusun...yada nüfus müdürlüğünden..senin sen olduğunu ispatliyacak bı belgedemi yok..ehliyet cart curt falanBana nüfus kayıt örneği lazım bir tane e-devlet'e de giremiyorum şifreyi yenileme kimlik seri numarası istiyor kimlikle cezaevinde kaldı bu nasıl olacak bilmiyorum
Ehliyet yok e-devlet şifresi dedim PTT'den alayım O da sistem çalışmıyor diyor muhtarlık Doğru söylüyorsun Oradan belki alabilirim de ama e-devlet'e girmesi gerekiyor görebilir miyim orada yaMuhtarlıktan alamiyormusun...yada nüfus müdürlüğünden..senin sen olduğunu ospatluyacak bı belgedemi yok..ehliyet cart curt falan
Sen önce muhtarlıktan al..PTT sistem geçici gitmiştir,,payfixmi yada paycomu oldu ki günlerce gelmiyecekEhliyet yok e-devlet şifresi dedim PTT'den alayım O da sistem çalışmıyor diyor muhtarlık Doğru söylüyorsun Oradan belki alabilirim de ama e-devlet'e girmesi gerekiyor görebilir miyim orada ya
Bakalım yarınSen önce muhtarlıktan al..PTT sistem geçici gitmiştir,,payfixmi yada paycomu oldu ki günlerce gelmiyecek)))dd
Kim istiyor bu belgeyi gardasim...?
Önümüze bakalım .yarınlarımız bahar olsun..Mart ayida bugünlerin de elbet bitecek....güneş doğmak zorunda,zamanda geçmeye mahkum..geleceğin güzel olur ins..Bakalım yarın
Yapma beEvin kirasını da kaybettim yar… yedim
Yemin ederim peder kredi çekip öde diye verdi, şimdi bokun içine düştüm işteYapma be
İnşallah mizah yapıyorsundur kardeşim bak bu yolun sonu iyi değil umarım şakadırEvin kirasını da kaybettim yar… yedim
Ne şakası usta ya şaka olsaydı keşkeİnşallah mizah yapıyorsundur kardeşim bak bu yolun sonu iyi değil umarım şakadır
TebriklerEvin kirasını da kaybettim yar… yedim
Ah be kral barınma ve temel gıda bunları haletikren sonra kalan varsa dibine kadar kullan gerekirse. dışarda kalmak ve aç kalmak zor tecrübe etmeden anlamıyor insanEvin kirasını da kaybettim yar… yedim