Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Muro sen nasıl bir çarsın be kardeşim her yol var be bence dönünce şansın dönecek muroo ..

He bu arada foruma elmas özelliği geldi güzel haberi vereyim sana spin alıyorsun birikince haberin olsun yalnız sen elmasta baya geri kaldın içeri girerken telefonu birine ver hergün foruma girsin hahahahahhahahahsjkss
Adliyede ogrencem izin kağıdını onaylatınca pazartesi onaylatacağım zaten 11 gün verdi izin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
g.olsun Dostum girdi cıktıya gıdıp ceza gelmesi kotu oluyor bılırım adlıyede degılde acıkda memurlar soylemedımı ınfaza cagırdıkları zaman nekadar aldıgını umarım az bırsey gelmıstır ceza @Muroo1988
Eyvallah Kral ya bilerek DS istemedim öğrenmedim dedim 3 güne salarlar 11 gün tuttular Baktım olmuyor izin yazdım izin onaylatmaya gideceğim işte orada öğreneceğim ya yoksa içeride müddetnamemi isterdim de istemedim açıkta[/QUOTE]
[/QUOTE]
dosya hangı tarih biliyonmu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Eyvallah Kral ya bilerek DS istemedim öğrenmedim dedim 3 güne salarlar 11 gün tuttular Baktım olmuyor izin yazdım izin onaylatmaya gideceğim işte orada öğreneceğim ya yoksa içeride müddetnamemi isterdim de istemedim açıkta
[/QUOTE]
dosya hangı tarih biliyonmu
[/QUOTE]
2022

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Muro sen nasıl bir çarsın be kardeşim her yol var be bence dönünce şansın dönecek muroo ..

He bu arada foruma elmas özelliği geldi güzel haberi vereyim sana spin alıyorsun birikince haberin olsun yalnız sen elmasta baya geri kaldın içeri girerken telefonu birine ver hergün foruma girsin hahahahahhahahahsjkss
Spin alacak hal mi kalmış

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Murroo sen gittin gideli eksideyim gel beraber eksiye girelim artıya çıkamıyoruz zaten dost be

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Kalitebet anasını satayım 50 tipim verdi 5 TL'den kot gelmiş deneme bonusuymuş sonra okudum 1416 lira verdi 2.500 yap 250 yatır bin çek bilerek sıfırladım 1416'yı daha önce aldım ya şimdi 250'yi yatırsaydım 2500 yapıp baha ne bulurlarlardı daha önce deneme bonusu aldınız diye sıfırladım bilerek

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Kalitebet anasını satayım 50 tipim verdi 5 TL'den kot gelmiş deneme bonusuymuş sonra okudum 1416 lira verdi 2.500 yap 250 yatır bin çek bilerek sıfırladım 1416'yı daha önce aldım ya şimdi 250'yi yatırsaydım 2500 yapıp baha ne bulurlarlardı daha önce deneme bonusu aldınız diye sıfırladım bilerek
Muroo daha gelmeden nasıl başardın bunu be olum varya abbovvv sen sıfırlama kralısın bu kaç oldu be sıfırlama şunu dur bı bekle bı sor bı arkadaş be

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Muroo daha gelmeden nasıl başardın bunu be olum varya abbovvv sen sıfırlama kralısın bu kaç oldu be sıfırlama şunu dur bı bekle bı sor bı arkadaş be
Daha önce deneme bonusu kullanmıştım ya ben normal kod zannediyordum deneme bonusu koduymuş O yüzden ödemez diye yemin ediyorum sıfırladım yoksa 1400'ü 2.500 yapamaz mıyım Beni bilmiyonmu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113

Bu elmas muhabbeti de 20 Elmasım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...