- 5,094
- 2,166
- 113
Geri gitmene valla üzüldüm dostum ne kadar daha varÖylesine bakayım dedim bir selam vereyim Siz ne yapıyorsunuz iyisiniz
Geri gitmene valla üzüldüm dostum ne kadar daha varÖylesine bakayım dedim bir selam vereyim Siz ne yapıyorsunuz iyisiniz
Dayım hoşgelmişsinÖylesine bakayım dedim bir selam vereyim Siz ne yapıyorsunuz iyisiniz
As kanka nasılsın
As be Muro
Lan aslanım be geldin mi kaç konuda lafını ettim nasıl özledim biliyor musun murommmm beeee aslanım benim hoş geldin
Ve aleyküm selam Geçmiş olsun kardeşim hoşgeldin tekrar
aleyküm selam reis hoşgeldin
geçmiş olsun ne kadar ceza aldın reisIzine geldim Kral geri gideceğim girdi çıktıya girdik a cezaya bağladı
Izin kağıdını adliyede onu halledeceğim orada öğreneceğimgeçmiş olsun ne kadar ceza aldın reis
Hosgeldin dostIzin kağıdını adliyede onu halledeceğim orada öğreneceğim
usta neredesın sen
Ulan teres beni özlemedin mi adını geçirmediğim gün yok burdaIzin kağıdını adliyede onu halledeceğim orada öğreneceğim
Şükür gelmissin gardasim..Geçmiş olsun...Izin kağıdını adliyede onu halledeceğim orada öğreneceğim
HaydaIzine geldim Kral geri gideceğim girdi çıktıya girdik a cezaya bağladı
Adliyede ogrencem izin kağıdını onaylatınca pazartesi onaylatacağım zaten 11 gün verdi izinHayda((
Ne kadar cezaya bağladılar
Allah sabır ve takat versin .bugünlerde gececek elbet..
Murocannnn hoş geldinAdliyede ogrencem izin kağıdını onaylatınca pazartesi onaylatacağım zaten 11 gün verdi izin
g.olsun Dostum girdi cıktıya gıdıp ceza gelmesi kotu oluyor bılırım adlıyede degılde acıkda memurlar soylemedımı ınfaza cagırdıkları zaman nekadar aldıgını umarım az bırsey gelmıstır ceza @Muroo1988Adliyede ogrencem izin kağıdını onaylatınca pazartesi onaylatacağım zaten 11 gün verdi izin