- 50,583
- 23,815
- 113
Ulan 4.41 veriyordu var ya ben ilk gole girmeden bir buçuk üstüne ilk yarı Ulan girsem 1'in üstünde para yapıyordu ya Şuraya bak ya
Ağlama roll yapUlan 4.41 veriyordu var ya ben ilk gole girmeden bir buçuk üstüne ilk yarı Ulan girsem 1'in üstünde para yapıyordu ya Şuraya bak ya
Ben takıp edıyorumKimse takip etmiyor zaten kupon paylaşmaya gerek yok
Hani yazmıyorsunuz tek başıma takip ediyorumBen takıp edıyorum
Ula duşta mı almayalımHani yazmıyorsunuz tek başıma takip ediyorum
HahahahahahagagagagagaUla duşta mı almayalım
Bakalım yapabilecek miyim ya bekliyorum şu an Apo kafamda üç buçuk üstü var o maça girmek ilk yarısı bir bitsin şu an bile güzel oran veriyor da Biraz daha çoğalsın Oran İnşallah ilk yarı 2-1 yapmazBuda geldi![]()
Sen yaparsın inanıyorumBakalım yapabilecek miyim ya bekliyorum şu an Apo kafamda üç buçuk üstü var o maça girmek ilk yarısı bir bitsin şu an bile güzel oran veriyor da Biraz daha çoğalsın Oran İnşallah ilk yarı 2-1 yapmaz
Basket oynama futbol ilk yarı 0.5 üst bul yapıştırBakalım yapabilecek miyim ya bekliyorum şu an Apo kafamda üç buçuk üstü var o maça girmek ilk yarısı bir bitsin şu an bile güzel oran veriyor da Biraz daha çoğalsın Oran İnşallah ilk yarı 2-1 yapmaz
Bakalım Apo ya vallahiSen yaparsın inanıyorum
Çok parada gözün olmasın yavaş yavaş seni idare edecek parayı buldun mu yeterBakalım Apo ya vallahi
Apo çok para da gözüm olsaydı şu an emin ol Param vardı az çok biliyorsun daÇok parada gözün olmasın yavaş yavaş seni idare edecek parayı buldun mu yeter
Biliyorum cano elbet buda geçerApo çok para da gözüm olsaydı şu an emin ol Param vardı az çok biliyorsun da
Bol şans canoBir de böyle deneyelimEkli dosyayı görüntüle 723054
Adamsın Apo eyvallahBol şans cano