- 30,282
- 22,256
- 113
BurdaVarmi roll yapmak isteyen
BurdaVarmi roll yapmak isteyen
4 kat çevrim bundaHayırlı olsun
Bendede şöyle bısı var onu alcam musaıt zamanda
Payco yaz ama 2k 3k kazanırsan iade edebilir misin borç olarak sayma ama çünkü çok ödemem var dost
Yaptırır bizeVarmi roll yapmak isteyen
Hiç bilmiyorum orayi ya bi araa bana kahpelik yapmıştı kayıp bonusu kazancı vermediBu magnumbetin sponsor olduğu yer var mı
İlgileniyorum kardeşimBu magnumbetin sponsor olduğu yer var mı
Benim de hesabı kitlefi incelioz dedi. Hesap incelerken kitlemek nedir dedim bizde böyle tarzı konuştu tilt oldumHiç bilmiyorum orayi ya bi araa bana kahpelik yapmıştı kayıp bonusu kazancı vermedi
Y***k site onkarBenim de hesabı kitlefi incelioz dedi. Hesap incelerken kitlemek nedir dedim bizde böyle tarzı konuştu tilt oldum
Dost bunların sponsoru yok ama öderBenim de hesabı kitlefi incelioz dedi. Hesap incelerken kitlemek nedir dedim bizde böyle tarzı konuştu tilt oldum
Forumda inceleme başlığı altında konu açıyorum hesap incelemesi bitip bana sonucu mail atınca sonucu yazarım konuya dedim tabi açabilirsiniz Dio hatta haber verin sonucu gelip biz yazalım dediY***k site onkar
Hiç sanmıyorum hacı canlı desteğinin üslubu hiç iyi değilDost bunların sponsoru yok ama öder
Tehdit var konuşma öderForumda inceleme başlığı altında konu açıyorum hesap incelemesi bitip bana sonucu mail atınca sonucu yazarım konuya dedim tabi açabilirsiniz Dio hatta haber verin sonucu gelip biz yazalım dedi
Magnumu vermişler elineForumda inceleme başlığı altında konu açıyorum hesap incelemesi bitip bana sonucu mail atınca sonucu yazarım konuya dedim tabi açabilirsiniz Dio hatta haber verin sonucu gelip biz yazalım dedi
Yok ya canlıya da söyledim şikayet acmayacam sadece inceleme konusu açacam dedim. Ama canlı desteğinin üslup çok kötü afedersin sanki anasını öptükTehdit var konuşma öder
Bana bi zamanlar yok sizin tüm bilgileriniz elimizde diyodu dedim te ne yaparsan yapForumda inceleme başlığı altında konu açıyorum hesap incelemesi bitip bana sonucu mail atınca sonucu yazarım konuya dedim tabi açabilirsiniz Dio hatta haber verin sonucu gelip biz yazalım dedi
Sorma dost gece gece nerden çıktı bumlar bana anlamadımMagnumu vermişler eline![]()
Kaç TL için inceleme diyorlar ki kansizlarSorma dost gece gece nerden çıktı bumlar bana anlamadım
Bakalım yarın çıkar kokusu dostBana bi zamanlar yok sizin tüm bilgileriniz elimizde diyodu dedim te ne yaparsan yap