- 50,510
- 23,772
- 113
Eyvallah İsa Bey sen nasılsın ikinci adımda patladı ya deli olacağım yaAleyküm selam gardasim..keyif moral yok girmedim tele..Nasilsin
Eyvallah İsa Bey sen nasılsın ikinci adımda patladı ya deli olacağım yaAleyküm selam gardasim..keyif moral yok girmedim tele..Nasilsin
Bak Muro'nun mekanı 6k mesaj var😄😄😄😄😄😄Bu forumda şöyle doya doya sövebileceğimiz bi konu yok mu yav kendimi külliyede gibi hissediyorum 🤣
Bı dm grup oluştur..grubun adını stres atma grubu köy,,,koymak isteyeni dm ye al..doya doya stres atBu forumda şöyle doya doya sövebileceğimiz bi konu yok mu yav kendimi külliyede gibi hissediyorum 🤣
Burdayım gardasim..sessiz modtayim@aSiRuH06 Neredesin Kral çaylar soğuyor
Ya deli olacağım zaten ya of beni bitiriyor zaten en son cinayet işleyeceğim gaspa çıkacağım Kuyumcu gaspına😄😄😄@Muroo1988 ne zaman bulucaz bu lanet olası kağıt parçasından deste deste söyle söyle bana söyle yeter artık 🤗
Ya sen adamsın adamBurdayım gardasim..sessiz modtayim
Sende biseyler vardır kral roll yaptır bize beee 😉😆Ya deli olacağım zaten ya of beni bitiriyor zaten en son cinayet işleyeceğim gaspa çıkacağım Kuyumcu gaspına😄😄😄
Heh geldin mi lan gel gel sen beni niye kandırdınSende biseyler vardır kral roll yaptır bize beee 😉😆
Oo hocam hoşgeldiniz.Selam kızlar
Ben miHeh geldin mi lan gel gel sen beni niye kandırdın
Aynen hani kullanıcı adını değişebilirdik. Başkana yazdım 3 gün ban yedim.Ben mi
HahahahhahahBen mi
kCekin'in köşeye Sponsor olacak adam geldi banaSelam kızlar
Joshua kimseyi kandırmaz dostHahahahhahah
Valla benjmkini degistirdiAynen hani kullanıcı adını değişebilirdik. Başkana yazdım 3 gün ban yedim.