- 21,166
- 13,804
- 113
Kendi bilirOlmaz ya tutarsa 😀😀
Kendi bilirOlmaz ya tutarsa 😀😀
Servisteyim güldürmeOlmaz ya tutarsa 😀😀
Bu payfıxle nasıl para yollancagını bılmıyordur almaktan o kısma gecmemıstır @ferdikadıoğlu bılıyon mu lâ nasıl yollanıyor öle bır ozellık varKendi bilir
Sal adamı adam üzgün zatenBu payfıxle nasıl para yollancagını bılmıyordur almaktan o kısma gecmemıstır @ferdikadıoğlu bılıyon mu lâ nasıl yollanıyor öle bır ozellık var
Pp sinden bile kupon kazancı sıfır xdkzidjenxnaBu payfıxle nasıl para yollancagını bılmıyordur almaktan o kısma gecmemıstır @ferdikadıoğlu bılıyon mu lâ nasıl yollanıyor öle bır ozellık var
Pusula kod atmisti bugün yeni aklıma geldi girdim 5.20 spin oyuna aldı 280 odedi ya 1000 x geldi boşa atti o c çok sinirlendimPp sinden bile kupon kazancı sıfır xdkzidjenxna
Olsun 140 ar lıramız varPusula kod atmisti bugün yeni aklıma geldi girdim 5.20 spin oyuna aldı 280 odedi ya 1000 x geldi boşa atti o c çok sinirlendim
Espiri yapma valla çok ciddiyim ulan nasil boşa gitti ya hayattada 1000x görmemiştim ilk kez gördüm oda el salladı gittiOlsun 140 ar lıramız var
Belki cayi bırakıp kahve icerdik ama olmadi
Lann 1000 x kacirdim 5.20 spindeykenGitti Üç Buçuk Lira para
Baştan gelen bin x zaten boş geçiyor,,takla esnasında gelen mali goturuyor..geçmiş olsun demekte üzücü...azıcık sans olsa iyi kötü birşey tokatlardin...şimdi anca çavusa tokat atarsın sinirdenEspiri yapma valla çok ciddiyim ulan nasil boşa gitti ya hayattada 1000x görmemiştim ilk kez gördüm oda el salladı gitti
Bi 50k rahat verirdi belki daha fazlaBaştan gelen bin x zaten boş geçiyor,,takla esnasında gelen mali goturuyor..geçmiş olsun denekte üzücü...azıcık sabs olsa iyi kötü birşey tokatlardin...şimdi anca çavusa tokat atarsın sinirden![]()
En kötüsü bile mutlu ederdiBi 50k rahat verirdi belki daha fazla
Kısmet değilmiş ama harbiden çok neşelidim bugün moralim bozuldu yaEn kötüsü bile mutlu ederdi![]()
Yat uyu artikk...bende giderim..içerde yalnız kalma..iyi uykular..Kısmet değilmiş ama harbiden çok neşelidim bugün moralim bozuldu ya