Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,246
13,847
113
Neyse ben 250. 3480 lira yaptım ı çekme Kafan güzel git sıfırla geri anasını avradını s****** ben böyle işin Matta şimdi gördüm O da ertelenmiş ne olacak o maç oynamıştım onu şansın mı hiç yok ya Böyle bir şey olabilir mi ya kafam güzel sıfırlamışım hepsini ya
O zaman senin kafanı........

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,279
22,253
113
Neyse ben 250. 3480 lira yaptım ı çekme Kafan güzel git sıfırla geri anasını avradını s****** ben böyle işin Matta şimdi gördüm O da ertelenmiş ne olacak o maç oynamıştım onu şansın mı hiç yok ya Böyle bir şey olabilir mi ya kafam güzel sıfırlamışım hepsini ya
Bırı Türkçeye cevırsın şunu anlamadım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,510
23,772
113
Mesela yani diyormus şimdi dddd
Ne gulerim
Has Hahahahhahaha çok kötü sıkıntıdayım İsa Bey Böyle bir şey olamaz ya kafam güzel parayı çekmedim gittim Dedim 5.000 lira kafam güzel ya hedeflemişim 5000 lira İlla oradan çekeceğim Vay arkadaş 3.480 liradan sıfırladım parayı böyle bir şey yok ya

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,892
12,178
113

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Has Hahahahhahaha çok kötü sıkıntıdayım İsa Bey Böyle bir şey olamaz ya kafam güzel parayı çekmedim gittim Dedim 5.000 lira kafam güzel ya hedeflemişim 5000 lira İlla oradan çekeceğim Vay arkadaş 3.480 liradan sıfırladım parayı böyle bir şey yok ya
İlkkezmi sifirliyorsun o güzel kafanı bozduguna değmez..gene kazanırsın..gün doğmadan neler doğar bı sans daha bulursun elbet Murat gardasim..boş ver gidenle gildilmiyor ölenle olunmuyor..si..et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...