- 21,347
- 13,921
- 113
@efkalade1 seni sevmiyor sanırım kızgın atıyor sana3 dakksda 2 sayı. Bırak kendimi keseyim ferdi bu kafa bu gövdeye ağır gelmeye başladı
@efkalade1 seni sevmiyor sanırım kızgın atıyor sana3 dakksda 2 sayı. Bırak kendimi keseyim ferdi bu kafa bu gövdeye ağır gelmeye başladı
Bankaya giremiyorum şansıma tükürcem@besiktaslitl dm yakmadan ben kaçayım dkkzhxjsheksmamdndjrw
Makara yapiyoruz dostFazla söyledi dimi
5 dk önce iltifat ediyordunKes bilader gören de biz engel oluyoruz zanneder
Poşet gecirsek yüzüne,,poşete yazık..0.50 kuruş boşa giderhatunda,,çıtır isa gardaşım,, tam senlik..
Atm gıt yağmur kar yoksaBankaya giremiyorum şansıma tükürcem
Fakir sevmiyorum dost@efkalade1 seni sevmiyor sanırım kızgın atıyor sana
Bekle o zaman payfixe para atayım senin içinBankaya giremiyorum şansıma tükürcem
O sevgisini böyle gösteriyormus dost@efkalade1 seni sevmiyor sanırım kızgın atıyor sana
200 tl freebet cepte kımseye eyvallahı yok suan5 dk önce iltifat ediyordun
Bak uykum vardı şuan ayağa kalkıp sana 10 saniye saygı duruşuna geçecemBekle o zaman payfixe para atayım senin için
Selam kardeşim dayan etiket etiketBekle o zaman payfixe para atayım senin için
Ulan 100 lıram olsa düşmanımı vurucak adam çok kolay bulurum burdaBak uykum vardı şuan ayağa kalkıp sana 10 saniye saygı duruşuna geçecem
Espri yapmayın hanim uyandı200 tl freebet cepte kımseye eyvallahı yok suan
Ben senin için bedava hallederim 1xbet'ten Metin Dost dayanUlan 100 lıram olsa düşmanımı vurucak adam çok kolay bulurum burda
Fazla at birazBekle o zaman payfixe para atayım senin için
Eyw reıs eşya tasıncak olsa 400 lıraya hallederız 5 6 kısıyı burda bulursun çok ıyı pazar var burdaBen senin için bedava hallederim 1xbet'ten Metin Dost dayan