- 5,434
- 3,598
- 113
Hazır kalan parayıda orda bitir mi diyorsun 🤣🤣Bide kırmızıya bas gel
Hazır kalan parayıda orda bitir mi diyorsun 🤣🤣Bide kırmızıya bas gel
Yüz sohaya at iki çark al..şans orada belli olur..carktan ne çıkacak bakalım..Hazır kalan parayıda orda bitir mi diyorsun 🤣🤣
Allah'ım çıldıracam tonla maç var canlıda gidip rulet oynayacakHazır kalan parayıda orda bitir mi diyorsun 🤣🤣
Yok hocam ben rulet sevmimAllah'ım çıldıracam tonla maç var canlıda gidip rulet oynayacak
Rulet ne,hiç anlamam..Allah'ım çıldıracam tonla maç var canlıda gidip rulet oynayacak
DümendenSelamlar. Erhan dostumuz şov yapmış Portekiz liginde
Takiliom dost. Bugün NBA de yokmuş. @Erhan2121 kardeşimiz won çekmek için acaba hangi lige oynayacakYok hocam ben rulet sevmim
Benim bildiğim tek kırmızı var o da tuborgRulet ne,hiç anlamam..
Ben big hilo da kırmızıya basiyom
KimO hayatimda gördüğüm en garip çar kuponlara 20k basiyorum diyor her gece ama gördüğüm bütün 200 liralık cekilislere katiliyor
Benimde unuttuğum bı kırmızı varda demeyeyimBenim bildiğim tek kırmızı var o da tuborg
Allah aşkına borcunu öde sigara alacamTakiliom dost. Bugün NBA de yokmuş. @Erhan2121 kardeşimiz won çekmek için acaba hangi lige oynayacak
Çekilişe katılmak normal bence dost. Forumdaki zengin adamların çoğu katılıyor. Mesela bak ferdi daha 1 saat önce 20k ezdi ama bana 4 yıl önce verdiği 37 lirayı istiyor
Shellac uyaniktir diye yazmadımBenimde unuttuğum bı kırmızı varda demeyeyim
İsa dayım ne diyor bu arkadaşAllah aşkına borcunu öde sigara alacam
Yok kral kötü anlamda veya art niyetle söylemedim sadece bana garip geliyorÇekilişe katılmak normal bence dost. Forumdaki zengin adamların çoğu katılıyor. Mesela bak ferdi daha 1 saat önce 20k ezdi ama bana 4 yıl önce verdiği 37 lirayı istiyor
İsa dayım ne diyor bu arkadaş
Vala bilmiom dost benim de cepte varken de yokken de gözüme çarparsa katılıyorum çekilişe. Ama pek roll takip etmeyi sevmem eğer bir kupon parası kadsr bile varsa cepteYok kral kötü anlamda veya art niyetle söylemedim sadece bana garip geliyor