- 21,741
- 14,199
- 113
Tottenham 2nci golü atar dedim 4 maç da o yatırdı 3kSociedad atti 2 1 oldu
Tottenham 2nci golü atar dedim 4 maç da o yatırdı 3kSociedad atti 2 1 oldu
Olmaz çok riskli dost@Erhan2121 barca iy 2.5 üst düşünüyorm
Ya da sence nasıl olur
1 1 oldu isallah oynamissindir puahah@Erhan2121 barca iy 2.5 üst düşünüyorm
Ya da sence nasıl olur
Dunku 200 lira şanslı geldi bana dostEkli dosyayı görüntüle 721438
Nasip d8ye bisey yok olmuyor ya böyle bisey uyok
Udinese yener dedik bizde yaherro ya merroDunku 200 lira şanslı geldi bana dost
İlk yari 1.5 ust girseydin cok mantıklı olurdu dostEkli dosyayı görüntüle 721438
Nasip d8ye bisey yok olmuyor ya böyle bisey uyok
Ben portekizdeki takımın maçını izlemistim 2 hafta önce benficaya 3 attılar evinde sağlam takim diye bastim aceleci davranma dost sabırlı olursan kaybin olmaz emin olUdinese yener dedik bizde yaherro ya merro
Bilemedikİlk yari 1.5 ust girseydin cok mantıklı olurdu dost
Tg var mı sende reisBen portekizdeki takımın maçını izlemistim 2 hafta önce benficaya 3 attılar evinde sağlam takim diye bastim aceleci davranma dost sabırlı olursan kaybin olmaz emin ol
Var dostTg var mı sende reis
Gel özeleVar dost
Ölüm sessizliği var burda ağabey 😱
Ben uzun hava. Bozlak attım canlanmadi..sen Kupon atarsan canlanır kesinlikle ..dsdÖlüm sessizliği var burda ağabey 😱
Adam akilli Maç yokki hiç bende bakindimda kafama göre bişey bulamadım zarar büyük bugün, yarın yapacaz biseyler insallahKupon atarsan canlanır...
Maç önemli değil ,önemli olan şansın olması..şans varsa oynadığın gelir zaten..Adam akilli Maç yokki hiç bende bakindimda kafama göre bişey bulamadım zarar büyük bugün, yarın yapacaz biseyler insallah
İşte sorunda o zaten bugün hiç şans yok agabey neye elimi attiysam kurudu bugün 3 kupon oynadım iki kupon tek. Golden yatti bı kuponda 2 kornerden yattiMaç önemli değil ,önemli olan şansın olması..şans varsa oynadığın gelir zaten..
Bide kırmızıya bas gelİşte sorunda o zaten bugün hiç şans yok agabey neye elimi attiysam kurudu bugün 3 kupon oynadım iki kupon tek. Golden yatti bı kuponda 2 kornerden yatti