- 17,232
- 4,894
- 113
Doğru jsksjYaw ne rolü bu saatte..sıfır uyutma bizi ..bı umut diyoz..onuda rolcumu yesin
Doğru jsksjYaw ne rolü bu saatte..sıfır uyutma bizi ..bı umut diyoz..onuda rolcumu yesin
Onun haddine mi düşer birini sevip sevmemek sen canını sıkma canını teriimmmm akıllı ol sapalaklarim seniTerim beni sevmiyi
Ben karışmam biri Erhan2121 olabilir
[/ o zaman ikincisi İsa Bey olsun kabul ederlerse arkadaşlar ben de sıfırım ama sıkıntı yok kazanırsa atarlar bize
200 e döner.ekmek yok yada beni ilgilendirmez daha ağzımı da açmamYaw ne rolü bu saatte..sıfır uyutma bizi ..bı umut diyoz..onuda rolcumu yesin
Terim'in arkasında bi ton foncu var dikkat et mahoOnun haddine mi düşer birini sevip sevmemek seni canını sıkma canını teriimmmm akıllı ol sapalaklarim seni
Aynen sen bana 500 gonder onlara 200 ver puahah200 e döner.ekmek yok yada beni ilgilendirmez daha ağzımı da açmam
Ya 6 kişi 1200 lira yapıyor 200 at gitsin ya200 e döner.ekmek yok yada beni ilgilendirmez daha ağzımı da açmam
Odenince rol falan yaptirtma saaat 5 i geçti..herkes kendi gobegini kessin..yarın özel oran oynamak için para Aratma bize..15 dakika oldu odenmedi halen
Var mı maçları ona göre gidicem atmOnun haddine mi düşer birini sevip sevmemek sen canını sıkma canını teriimmmm akıllı ol sapalaklarim seni
3-4 tane NBA varVar mı maçları ona göre gidicem atm
İyi döner ekmek yok diye simit caydanda olak200 e döner.ekmek yok yada beni ilgilendirmez daha ağzımı da açmam
Doğru Red. Fiixs atınOdenince rol falan yaptirtma saaat 5 i geçti..herkes kendi gobegini kessin..yarın özel oran oynamak için para Aratma bize..
Dedim ya daha karışmam teklif dahi etmemOdenince rol falan yaptirtma saaat 5 i geçti..herkes kendi gobegini kessin..yarın özel oran oynamak için para Aratma bize..
Yat dinlen gardasim..boş verVar mı maçları ona göre gidicem atm
Dağıtımı sen yaparsınDoğru Red. Fiixs atın
Fix atıyorum o zaman sanaDağıtımı sen yaparsın
SANA ZAHMET OLMAZSA KAFANA SIKABİLİR MİYİM?Ferdinin payı bana atın yalvarıyorum