- 52,755
- 25,215
- 113
Yüz yüz paylaşalım seninle sıkıntı yok adamsınOlayı biz başlatalım listede olmayalım vay be 😂 şaka bir yana biraz uzak kaldım kazanan kimse güle güle harcasın
Yüz yüz paylaşalım seninle sıkıntı yok adamsınOlayı biz başlatalım listede olmayalım vay be 😂 şaka bir yana biraz uzak kaldım kazanan kimse güle güle harcasın
Yarım döner de bana olsa iyi olur içecek kalsın6 kişi 200 uygun mu daha eksiğim var
Vurucu999 yok listede..adam basarsaydi dağıtım yapacaktı..6k kaybetti..onuda listeye a6 kişi 200 uygun mu daha eksiğim var
Fixmi6 kişi 200 uygun mu daha eksiğim var
Yok kankacım teşekkür ederim sen işini görYüz yüz paylaşalım seninle sıkıntı yok adamsın
Evi inlettimKalbimdesin
Pele yi taniyon mu reis bı de Muhammer abi vardı galericiYa 4-5 kişiyiz zaten burada liste alsanıza kafam harmanlıktan ölüyorum
Adamsın Kral işin gücün rast gitsin Ben adam gibi adamlara hastayımYok kankacım teşekkür ederim sen işini gör
İşte adamm şuna bakın hem sempatik hem yakışıklıYüz yüz paylaşalım seninle sıkıntı yok adamsın
Bir tane Pele vardı ama o dediğin Sultan Murat'ta değil benim dediğimPele yi taniyon mu reis bı de Muhammer abi vardı galerici
Kesene bereket daim olsun6 kişi 200 uygun mu daha eksiğim var
O senin güzelliğin krallAdamsın Kral işin gücün rast gitsin Ben adam gibi adamlara hastayım
Site ödemedi 200 çok değil bence karebet bonus da iyi 500 e 500 2 kişi freebet alıp.roll yapsın
Terim beni sevmiyiBir kisi seçecek daha listeden)))
Direk seni sevsin bence)
Vurucu999 kat..tek rol yaian oydu dağıtımı başaramadı ve sıfırlandı..bı moral olsun6 kişi 200 uygun mu daha eksiğim var
Kim yapacak o zamanSite ödemedi 200 çok değil bence karebet bonus da iyi 500 e 500 2 kişi freebet alıp.roll yapsın
Onu komsusuda sevmiyor...taşınmış evdenTerim beni sevmiyi
Ben karışmam biri Erhan2121 olabilirKim yapacak o zaman
Yaw ne rolü bu saatte..sıfır uyutma bizi ..bı umut diyoz..onuda rolcumu yesinSite ödemedi 200 çok değil bence karebet bonus da iyi 500 e 500 2 kişi freebet alıp.roll yapsın
Seni sevmeyen mi varTerim beni sevmiyi