- 17,800
- 13,607
- 113
Canın sağolsun....@haylan06 Kral olmadı Hakkını helal et
Canın sağolsun....@haylan06 Kral olmadı Hakkını helal et
Bir kerede çıkar vur masaya be kardeşim 🤣Role açım
Zlot denicem 1 i 2 yaparsam 500 kar ile dönerim yaparsam betkare 500 500fb alicam yapamazsam iyi gecelerBaligami cikacaksin,,hani bı oyun vardı ekran atmıştın..belki gene onda vurursun,bolsans
Banada bir saate bir giris SMS geliyorHoliganla jojodan sms gelmiyor beyler aynı sorun olan var mı maçlar kaçacak
Şu bahigoyu alsam aha rol açıp vuracm burayaBir kerede çıkar vur masaya be kardeşim 🤣
Yok öyle,,atima arpayı verdim ben yatarım demek yok..sifirlarsanda gelZlot denicem 1 i 2 yaparsam 500 kar ile dönerim yaparsam betkare 500 500fb alicam yapamazsam iyi geceler
İyi istirahetler toprak..memnun oldumGeceniz güzel olsun cümleten hoşçakalın...
GelebilirGelir mi ikinci yarı 3 gol
Kornermi buGelir mi ikinci yarı 3 gol
Bende kardeşim saati 9 kurar Avustralya ligi var birazda sabah takiliriz iyi geceler..İyi istirahetler toprak..memnun oldum
Senin vurucu kardeşin daha ölmedi abi, bu kupon gelsin. Sonra da 10 oran kupon yapıp 60 k cekicez 😂Kornermi bu))
Valla ben pusula mattan oynuyorum bazen arada oluyor düzelir birazdan sabret 6.30 a kadarda mac varYok abi ya şimdi oynayamayacam bu maçlara yüzde yüz gelecek nalet olası SMS gelmiyor yarım saattir
Başka yerden oynaYok abi ya şimdi oynayamayacam bu maçlara yüzde yüz gelecek nalet olası SMS gelmiyor yarım saattir
Bu iki site dışında oynamıyorum ya yıllardırBaşka yerden oyna