- 50,556
- 23,794
- 113
Bu maça mı girdin İnşallah gelir ikimizin ki deAlo Bette kalan yüze oynadım dediğin gibi gelsin kralll
Bu maça mı girdin İnşallah gelir ikimizin ki deAlo Bette kalan yüze oynadım dediğin gibi gelsin kralll
Aynen ....Bu maça mı girdin İnşallah gelir ikimizin ki de
Basketten hiç anlayan Burada şu an yok diye biliyorumBeyler bu gece NBA için oyuncu bahsi önerisi olan var mı çok güvendiği
Ulan nerde be eski günler bende çalışmıyorum olsa biliyorsun beniOlsa yukarı çıkaracağım yok işte adamda olan bu gönlü zengin adamın
Su son kelimeye gece gece kahkaha attım la .Bu maça mı girdin İnşallah gelir ikimizin ki de
İkimize ikimiz bayram etsin pipimiz gibi bişey mi acaba İsa abi 🤣🤣Su son kelimeye gece gece kahkaha attım la .
Sizinkisi gelirse bizimkisi ne halt edecek,,edep yahu ddsdddsddd
Şimdi yakaladım muhabbeti jeton şimdi düştüSu son kelimeye gece gece kahkaha attım la .
Sizinkisi gelirse bizimkisi ne halt edecek,,edep yahu ddsdddsddd
EDevletten cimere yaz sicilimin silinmesini istiyorum içeriye girdi çıktı yaptım adlı sicil kaydı vardır diye hiçbir işe beni almadılar sicilimin silinmesini istiyorum altindada numaranı yaz sana dönüş yaparlar sen içeriye gir çık iki 3 gün sonra yaxBen çok girdi çıktı yaptım ya sicil'de duruyor yazsam siler mi nasıl yazıyoruz o cimer Dediğin yere
Jandarma uyudumukiİkimize ikimiz bayram etsin pipimiz gibi bişey mi acaba İsa abi 🤣🤣
Betkareya ondan kanka 😂Şimdi yakaladım muhabbeti jeton şimdi düştü
AhhahahahahahahJandarma uyudumuki)
Kolluk kuvvetlerine takilacagix...ben sustum)
Kupon gelse de bir uçak uçursam yaJandarma uyudumuki)
Kolluk kuvvetlerine takilacagix...ben sustum)
Kalbin temiz senin ..o yüzden jeton geç düştü..Şimdi yakaladım muhabbeti jeton şimdi düştü
Yok ya bu akşamki maçlar Çok dandik gidiyorBenim parada temelli harammış ofsayt bile olmuyor 😅
Tehlikeli yerden taç atildiya az önceBenim parada temelli harammış ofsayt bile olmuyor 😅
Alt oyna..niye hep üst oynarsınız anlamıyorum ki..sağlık olsunYok ya bu akşamki maçlar Çok dandik gidiyor