- 12,329
- 3,099
- 113
Kim yasin miYa O değil de o gün 18.000 lira o ibneye kazandırdım ya ulan Sözde 5.000 lira atacaktı her yerden engelledi
Kim yasin miYa O değil de o gün 18.000 lira o ibneye kazandırdım ya ulan Sözde 5.000 lira atacaktı her yerden engelledi
Saglık olsun muroYattık Allah'ın belası maçtan
Devam devam var ufakta olsaYattık Allah'ın belası maçtan
River plate yarida reisMuroo acil river plate maçına ilk yarı gole gir yada risk almak istiyorsan ilk yarı river kazanır gir
Ver muro sana kelle paça yada tuzla alsınDevam devam var ufakta olsa
Atlante Meksika ligi ilk yari golune gir ev çok sağlam takimYattık Allah'ın belası maçtan
Toprak daha varmı arkası,,..ddsdDevam devam var ufakta olsa
Dakka 8 ne yarışı kralRiver plate yarida reis
Haha bu kez bitti gibiToprak daha varmı arkası,,..ddsd
Bune 50 tl be yokmu sağlam bir sponsorGirdik bu da olmazsa bunların Allah bin kere belasını versinEkli dosyayı görüntüle 720907
2 tane var kaç kanka birisi monte imiş karıştı hatlar 😅Dakka 8 ne yarışı kral
Bak bu ben geldim diye bağırıyorGirdik bu da olmazsa bunların Allah bin kere belasını versinEkli dosyayı görüntüle 720907
Kırmızıya başlamadan bitti sanırım..Haha bu kez bitti gibi
Olsa yukarı çıkaracağım yok işte adamda olan bu gönlü zengin adamınBune 50 tl be yokmu sağlam bir sponsor
Reis gırgırdayız maksat muhabbetBune 50 tl be yokmu sağlam bir sponsor
Alo Bette kalan yüze oynadım dediğin gibi gelsin kralllGirdik bu da olmazsa bunların Allah bin kere belasını versinEkli dosyayı görüntüle 720907
Büyük parayla herkes oynar..oyuncu küçük parayla çay demletendirBune 50 tl be yokmu sağlam bir sponsor