- 50,553
- 23,794
- 113
Ya Sen bugün attın ya bana Malaga maçına girdik sadaklık ettik orada gitti o şimdi de 100 TL bir dostumuz attı onunla ilerlemeye çalışıyorumHoşbulduk kral naptın nasıl gidiyor
Ya Sen bugün attın ya bana Malaga maçına girdik sadaklık ettik orada gitti o şimdi de 100 TL bir dostumuz attı onunla ilerlemeye çalışıyorumHoşbulduk kral naptın nasıl gidiyor
Sapla o zamanAynı maç devam ilk yarı bir buçuk üst
Ekli dosyayı görüntüle 720883
Sen bize çay icireceksin anlaşıldı...ddsdAynı maç devam ilk yarı bir buçuk üst
Bol şans kral umarım basarirsinYa Sen bugün attın ya bana Malaga maçına girdik sadaklık ettik orada gitti o şimdi de 100 TL bir dostumuz attı onunla ilerlemeye çalışıyorum
Aynı maç devam ilk yarı bir buçuk üst
O sitenin Allah belasını versin oraya ne zaman atsam kaybediyorumOlursa vbette çek patlat yüzde 50 fb var kayiba
Sağ ol Kral adamsınBol şans kral umarım basarirsin
Miami yener puhaaNBA için tahmini olan var mi
Bu gece işler yolunda giderse sana bende çay ismarlayacam isa abiSen bize çay icireceksin anlaşıldı...ddsd
Ekli dosyayı görüntüle 720885
Allah belasını versin onlarınMiami yener puhaa
NBA da işler yolunda gitmiyor uzun zamandır..umarım bugün başarırsın..tsklerBu gece işler yolunda giderse sana bende çay ismarlayacam isa abi
Oyuncu bahsi al kral sha 30 sayi Edwards 4 üçlük 2 süper star oyuncusu çok rahat gelirAllah belasını versin onların
Bugünde dediğin gibi oyuncu bahsi deneyecem bakalimOyuncu bahsi al kral sha 30 sayi Edwards 4 üçlük 2 süper star oyuncusu çok rahat gelir
Keske farklı maça bassaydinYaz iki ev Neyi bekliyorsun
Hem oranlarida yuksekBugünde dediğin gibi oyuncu bahsi deneyecem bakalim
Biliyorum da maç yoktu kafama yatan şu anKeske farklı maça bassaydin