Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Adamsın aynen öyle ya dün bir yerden para çekecektin 500 TL yatırım istiyordu Tamam mı kardeşim isim vermeyeceğim Normalde hayatta istemem 15-20 dakikalığına istedin beni bilen biliyor zaten burada yok dedi Sonra bir baktım 10.000 liralık 13 bin liralık kupon paylaşıyor Allah işte kaybetti
Bana yazsaydın akşam vardı olunca öyle yaz varsa hal ederiz yoksa yapacak birşey yok :)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Bana yazsaydın akşam vardı olunca öyle yaz varsa hal ederiz yoksa yapacak birşey yok :)
Yok Normalde yazmam ben gözümü o çarptı parası olduğunu biliyordum durumu da kötü değildi o ara O yüzden dedim alayım geri yarım saate atayım çekeyim yok dedi bir tek onun kuponunu kaybetmesine çok sevindim Normalde var ya kimsenin kaybetmesini istemem ama o zoruma gitti o şekilde yapınca

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Yok Normalde yazmam ben gözümü o çarptı parası olduğunu biliyordum durumu da kötü değildi o ara O yüzden dedim alayım geri yarım saate atayım çekeyim yok dedi bir tek onun kuponunu kaybetmesine çok sevindim Normalde var ya kimsenin kaybetmesini istemem ama o zoruma gitti o şekilde yapınca
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner abi :)

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,327
3,089
113
Kurumsal şirketler alıyor ya
Benim sicil kötü kardo o yüzden silinmesini bekliyorum bende pandemi zamanında girdi cıktı yaptım sabıka oldu o yüzden almıyorlar 5 yıl dolunca siliniyor bekliyorum bu ayın sonunda doluyor kardo

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Benim sicil kötü kardo o yüzden silinmesini bekliyorum bende pandemi zamanında girdi cıktı yaptım sabıka oldu o yüzden almıyorlar 5 yıl dolunca siliniyor bekliyorum bu ayın sonunda doluyor kardo
Allah seni inandırsın LC Waikiki'nin deposundaydım ana depoda 4-5 kere 5 sene içerisinde gittim geldim açığa çıkarmadılar işten

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Ama dosyalarımın Olduğunu biliyorlardı Ben hep eski dosya eski dosya diyordum gelenler

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,327
3,089
113
Allah seni inandırsın LC Waikiki'nin deposundaydım ana depoda 4-5 kere 5 sene içerisinde gittim geldim açığa çıkarmadılar işten
Çok iyi miş resmen ama iş yerinde çalıştığında girdi çıktı yaptığında iş yerinin haberi olmuyor bende belediyede güzel işte çalışıyordum girdi çıktı yaptım haberleri bile olmadı

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,327
3,089
113
Vallahi beni çıkarmıyorlardı ben kendim çıktım
Bu pandemi zamanında girdi çıktı yaptım sadece dosya verdik silivride sonra imza dediler gittim güngörene baktılar birşey yok o zamanlar izinler hep uzatılıyordu uzaya uzaya ceza bitti benim ama e devlette hala şartlı tahliye yazıyor pandemi den beri

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Muro muhabbet yerini kirlettigim için özür dilerim ama çok guvendiginiz NBA kuponu var mı 2 3 maçlık düşük oranlı 1.50 civari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...