- 9,896
- 3,328
- 113
valla yaz ligine oynanmaz dogru diyon@peatsx utah maçı 34,5 a düştü sonra bir anda 1 dk da 15 sayı çıktı 46,5 çıktı
valla yaz ligine oynanmaz dogru diyon@peatsx utah maçı 34,5 a düştü sonra bir anda 1 dk da 15 sayı çıktı 46,5 çıktı
Kısmette varsa gelirdi zaten Canımız sağ olsun yarına bakacağız sabahaDediğim gibi şikenin Allah’ı alt alsak ne sövüyorduk şuanda
Yatacağını bilsem bile 44,5 üst oynardım elim gitmezdi alta benim o yüzden darılırsın diye demedimvalla yaz ligine oynanmaz dogru diyon
Olmaz zaten murom çok lazım 37 sayı nasıl çıksın 5-6 dk da fark var çokKısmette varsa gelirdi zaten Canımız sağ olsun yarına bakacağız sabaha
yok niye darılayım kumar bu herkesin tercihi farklı olurYatacağını bilsem bile 44,5 üst oynardım elim gitmezdi alta benim o yüzden darılırsın diye demedim
3 lük saçmalarsa tak tak karşılıklı sıfır hata öyle gelir ancaOlmaz zaten murom çok lazım 37 sayı nasıl çıksın 5-6 dk da fark var çok
yarına bakacaz artık reisSayacam yine de amq maçına uyuz oldum çok ayıp yahuuu
Lan olsa ya şaşırtıp beyarına bakacaz artık reis
stada yıldırım düşüp iade alma ihtimalin daha yuksek reisLan olsa ya şaşırtıp be
🤣🤣🤣stada yıldırım düşüp iade alma ihtimalin daha yuksek reis
Olmadı kankam Brezilya’dan ekmeğimizi yiyemedik üstüne birde olacak maç olmadı resmen şike aq ihtimali yoktu böyle bir şeyin yaşanmasının Ketenpereye geldikSağlık olsun kusura bakmayın vakit ayırdınız üzüldüm sizler adına yapacak birşey yok herkese Allah rahatlık versin 😌
Canımız sağolsun 800 falan olmuş olsaydı kasanej azından 3ünüze verirdim ben parasında değilim o kadar vakit harcadıniz o üzdü neyse Allah'a emanetsin kanka 👋👑Olmadı kankam Brezilya’dan ekmeğimizi yiyemedik üstüne birde olacak maç olmadı resmen şike aq ihtimali yoktu böyle bir şeyin yaşanmasının Ketenpereye geldik