- 21,718
- 12,864
- 113
Çekileyim köşeye sen ver maç o zaman kanka ben yatayım istersennUzun süreli basketlere girmeyin çeyrek girin daha iyi ya Harro oraya Meyro
Çekileyim köşeye sen ver maç o zaman kanka ben yatayım istersennUzun süreli basketlere girmeyin çeyrek girin daha iyi ya Harro oraya Meyro
Ya ben ne vereceğim maçı Sen ver ben verirsem komple batarÇekileyim köşeye sen ver maç o zaman kanka ben yatayım istersenn
Bana sal o zamanYa ben ne vereceğim maçı Sen ver ben verirsem komple batar
SsendeBana sal o zaman
Muroyla bu zamana kadar 4-5 kupon yaptık canı sağ olasıca ya 44. Dakika maçlarına oynadı ya 85. Dakika maçlarınaYa ben ne vereceğim maçı Sen ver ben verirsem komple batar
AhahahahaMuroyla bu zamana kadar 4-5 kupon yaptık canı sağ olasıca ya 44. Dakika maçlarına oynadı ya 85. Dakika maçlarına
Dur oynama diyemedim 😂😂
4.5 suan ceyrek@haylan06 brezilya çeyrek -3,5 h kasa vur
HahahahHHJJJhHHMuroyla bu zamana kadar 4-5 kupon yaptık canı sağ olasıca ya 44. Dakika maçlarına oynadı ya 85. Dakika maçlarına
Dur oynama diyemedim 😂😂
Para geçmedi daha kanka geçince diyeyim güncel maçı at ne dersen basayımAhahahaha
-7,5 a kadar yolu var4.5 suan ceyrek
Ok yaz bekliyorum umarım çeyrek başlamazPara geçmedi daha kanka geçince diyeyim güncel maçı at ne dersen basayım
Tez canlı Muro dayı hemen ya kazanacak ya kaybedecek🤣 yoksa valla para çakılı olur onda sabırlı olsa🙂Muroyla bu zamana kadar 4-5 kupon yaptık canı sağ olasıca ya 44. Dakika maçlarına oynadı ya 85. Dakika maçlarına
Dur oynama diyemedim 😂😂
Artık bir rol falan açtığım zaman elime para geçtiği zaman buradan devam edeceğim Niye ben ayrı bir rol açıyorum ki onu anlamadım-7,5 a kadar yolu var