- 50,256
- 23,601
- 113
Kampanyaya katıl diyorum beklenmedik hata oluştu diyor no Bonus mu yaptı acaba ya pazartesi aldım dahaO haftalık freebeti 2. Kez açmışlar
Kampanyaya katıl diyorum beklenmedik hata oluştu diyor no Bonus mu yaptı acaba ya pazartesi aldım dahaO haftalık freebeti 2. Kez açmışlar
Olabilir kardo. Diğer gibi kampanyaya zaten katıldınız hatası verirKampanyaya katıl diyorum beklenmedik hata oluştu diyor no Bonus mu yaptı acaba ya pazartesi aldım daha
Aleykümselam reisCümleten Selamünaleyküm
Vay gardaş nettin bakamCümleten Selamünaleyküm
AsCümleten Selamünaleyküm
Yolla bana atayım kimse oYa da nasıl yapalım sana göndereyim Sen mi atacaksın Nasıl yapalım
Ama havale yatırım min 500 boşver sallaYa da nasıl yapalım sana göndereyim Sen mi atacaksın Nasıl yapalım
Kartal helal ederse hakkını göndermem He der ki bana gönder ben göndereyim gönderirim 250 sıkıntı yokAma havale yatırım min 500 boşver salla
Adamsın Muro baskan@fkartal1992 Kral Hakkını helal et o arkadaşın hesaplarında sıkıntı varmış Ben dışarı çıkıyorum 3 kişi gönderdik zaten bir o arkadaş kaldı o da şimdi cevap vermiyor Onun peşinde Koşamam işim var dışarıda Biraz adamsın İşin gücün Rast gitsin
Ya yemin ediyorum Başkası olsa çoktan çıkıp gitmişti 250 göndermedik Ya rahatsız oluyorum anasını satayım Ağaç oldum burada yaAdamsın Muro baskan
Kanka yardımcı olalım beni biliyorsun zaten ama muhabbet be tamYa yemin ediyorum Başkası olsa çoktan çıkıp gitmişti 250 göndermedik Ya rahatsız oluyorum anasını satayım Ağaç oldum burada ya