- 31,206
- 22,980
- 113
Saplar rahat olDakika 20 bir gol lazım ilk yarı saplasın be
Saplar rahat olDakika 20 bir gol lazım ilk yarı saplasın be
Geçmiş olsun muro hayatta gelmezUlan dakika 7'de attınız atın artık ya ya 1-1 ol ya da 2-0 ol ya ilk yarı
Niye gelmez Geldi bileGeçmiş olsun muro hayatta gelmez
Ben oynayacağım gelmeyecek heGeçmiş olsun muro hayatta gelmez
Şundan dolayı gelmez dedimNiye gelmez Geldi bile
Herkez 1 gole araba alıyoŞundan dolayı gelmez dedim
O değil 50 lira da o değil 50 lira vbet vardı kayıp bonusuyla yaptım onu vardı kayıp bonusuyla bu maça gireyim dedim 3.15 oranı vardı Gittim mecbur ne maçının bir golüne 1.50'den girdim oradan patladı Ulan bu maça girsem Hiç olmazsa 150 lira alırdık Buradan daŞundan dolayı gelmez dedim
Bak ne yap biliyor musun paranı çek tümbete yatır sevgililer günü bonusu al örnek 200 yatırırsan 500 başlıyosun rolling gibi ilerlleO değil 50 lira da o değil 50 lira vbet vardı kayıp bonusuyla yaptım onu vardı kayıp bonusuyla bu maça gireyim dedim 3.15 oranı vardı Gittim mecbur ne maçının bir golüne 1.50'den girdim oradan patladı Ulan bu maça girsem Hiç olmazsa 150 lira alırdık Buradan da
Gol geldı uyumayınŞundan dolayı gelmez dedim
Golü biz 5 dakkadır biliyoz kanka sana geç gelmişGol geldı uyumayın
Ben ınternetı komşudan alıyorum 😀😀Golü biz 5 dakkadır biliyoz kanka sana geç gelmiş
Bir tane maç var altıya yakın oranı var gelme ihtimali yüzde 70Geçmiş olsun muro hayatta gelmez
Muro ben ne diyom sana sen bana ne diyon min 1.30 max 2.50 oynayabiliyorum tümbet bonus aldımBir tane maç var altıya yakın oranı var gelme ihtimali yüzde 70
Ya o siteye hiç atmıyorum uyuz oluyorum o siteye bir kere bir şey eklemedi ben o siteye 1 lira yatırmamMuro ben ne diyom sana sen bana ne diyon
Kafa gıdıp gelıyoMuro ben ne diyom sana sen bana ne diyon min 1.30 max 2.50 oynayabiliyorum tümbet bonus aldım