- 28,693
- 28,129
- 113
Ben 3 tane bildim sen birde odul istiyon sabırlı ol azcikÖdülümü isterim...teveccuhe gerek yok
Ben 3 tane bildim sen birde odul istiyon sabırlı ol azcikÖdülümü isterim...teveccuhe gerek yok
Tövbe estağfurullah rahmetli şaka yapmayı severdiÇek gelsin
Ozaman Ramazanda kitlemeye hazırlan şimdiden..üç hafta kaldı ...dddKral Senin yerin her zaman ayrı biliyorsun değil mi Sen buradan Gitme gidersen bu konuyu komple kitletirim
Sen cekecen mi devam mi yoksaTövbe estağfurullah rahmetli şaka yapmayı severdi
@Muroo1988 05 e kadar beğeni atanları listele abimKaç kişi var beğenin bi
Ramazanda yok musunOzaman Ramazanda kitlemeye hazırlan şimdiden..üç hafta kaldı ...ddd
Ben dakka başı maç vermem..hiç maç verdimi gordunuzmu..kolay kolay asla vermedim vermemdemmBen 3 tane bildim sen birde odul istiyon sabırlı ol azcik
Ya Ne beşi zaten burada olanlar belli@Muroo1988 05 e kadar beğeni atanları listele abim
Kişiye göre karar alicam benim kasam 7k şu an 1k eksiğim var toplam daSen cekecen mi devam mi yoksa
Yazıklar olsunErhan
Muro
Terim
İsa abi ben başka kimsey yok gibi
La bi mac daha var cekim mi yapacan@Muroo1988 05 e kadar beğeni atanları listele abim
Edep ya huSen cekecen mi devam mi yoksa
Tamam listeleYa Ne beşi zaten burada olanlar belli
VerrrrrLa bi mac daha var cekim mi yapacan
EvetYa Ne beşi zaten burada olanlar belli
Cidden ferdi görülmeyecek adam mi be yazıklar olsunYazıklar olsun
Unutmuşum tükür hemen bana 🫣🫣😂Yazıklar olsun
Basarirsam ondan sonrada yokum..basaramazsak geleceğiz elbet tilki misali Kürtçü dukkanina..Ramazanda yok musun
Terim hocam Arabistan'dan bari yapma yawCidden ferdi görülmeyecek adam mi be yazıklar olsun