- 17,800
- 13,609
- 113
Kırmızıya basar geçer giderim hasO kadar değil ya bence o kendi için de yatıracak sana da güzel bir rol yaptırır buradan devam et
Kırmızıya basar geçer giderim hasO kadar değil ya bence o kendi için de yatıracak sana da güzel bir rol yaptırır buradan devam et
Benim şuan boynumda toplan 135k borç var ne iş var ne bi gelir bu borçlardan kurtulsam kumarı da bırakırım rahata kavuşurum hayata bağlanabilmem için tek şu borcu ödemem lazım eğer ödeyemessem de ilerde hep faiz hep faiz hayatımı çalacaklar bi işte düzenli de çalışamıyorum adam akıllı 1 yıl çalışsam bi yerde kapanır aslında ama kader mi engel oluyor ne oluyorsa bi türlü başaramıyorumElbet geçecek ya Bugünlerde Ama iyi oluyor böyle insan mesela hani sıkıntılarda olduğu zaman kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor mesela durumu düzelttiğin zaman da özelden yazdıkları zaman ana avrat düz giderim Tabii sıkıntıda olduğumuz zamanlar kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan ya Çok iyi bir şey sıkıntılı olmak
Hayat ciplakken güzeldirElbet geçecek ya Bugünlerde Ama iyi oluyor böyle insan mesela hani sıkıntılarda olduğu zaman kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor mesela durumu düzelttiğin zaman da özelden yazdıkları zaman ana avrat düz giderim Tabii sıkıntıda olduğumuz zamanlar kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan ya Çok iyi bir şey sıkıntılı olmak
Bizim sağlam kafa ATM ye gidip gelene kadar güzel frebet veren bı yer bulalimda gece uzun sürsün ,belki sez kaza katlayiveriz..Elbet geçecek ya Bugünlerde Ama iyi oluyor böyle insan mesela hani sıkıntılarda olduğu zaman kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor mesela durumu düzelttiğin zaman da özelden yazdıkları zaman ana avrat düz giderim Tabii sıkıntıda olduğumuz zamanlar kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan ya Çok iyi bir şey sıkıntılı olmak
Bizim sağlam kafa ATM ye gidip gelene kadar güzel frebet veren bı yer bulalimda gece uzun sürsün ,belki sez kaza katlayiveriz..
Bizim sağlam kafa ATM ye gidip gelene kadar güzel frebet veren bı yer bulalimda gece uzun sürsün ,belki sez kaza katlayiveriz..
Sağına soluna bak dost20 dk yol yurucem şimdi 😁 yol ustu tekel kaynıyor e mecbur şimdi tekele de girerim canım istemese bile alışkanlık😁
Bugun won çekecekmiyiz dostNe güldüm ya,,,,,vallahi sesli güldüm...90+5 de penaltı olup ta kaçan penaltıdan. Kupon yatmış gibi oldum...benim şansım böyle buna güldüm)
Kafadan oynamadan kaybettik ddDddddd
Ayaklarına sağlık senide yorduk ..hakkını helal et
Sabah arantiya düşmeyelim işimizi garantiye alalım😅 fix atarsın abiNe güldüm ya,,,,,vallahi sesli güldüm...90+5 de penaltı olup ta kaçan penaltıdan. Kupon yatmış gibi oldum...benim şansım böyle buna güldüm)
Kafadan oynamadan kaybettik ddDddddd
Ayaklarına sağlık senide yorduk ..hakkını helal et
O nasıl birşeyBugun won çekecekmiyiz dost
Çok hizlisin...Sabah arantiya düşmeyelim işimizi garantiye alalım😅 fix atarsın abi
Hepsini nasıl içecen abi 😅Sabah arantiya düşmeyelim işimizi garantiye alalım😅 fix atarsın abi
Finalleri tamamlayamiyoruz o konuda eksik kalıyoruz vallaO nasıl birşey)))))
Hep finalde gidiyorsun bugün olurmuki bakalim
1 günde bitmesi şartımi dost puahhaHepsini nasıl içecen abi 😅
İcmesede bulunsun diyor....amma isetir bu adamı..böbrekte taş maş koymaz ddsdHepsini nasıl içecen abi 😅
Kafa gidiken içilir bence 😅 ben 1 kere içtim bundan 50 kere tuvalete çıktım dahada içmedim1 günde bitmesi şartımi dost puahha
En iyisi dost bide bunun masrafı da var kendimizi ne kadar kısarsak o kadar iyidirKafa gidiken içilir bence 😅 ben 1 kere içtim bundan 50 kere tuvalete çıktım dahada içmedim