http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,426
26,126
113
Elbet geçecek ya Bugünlerde Ama iyi oluyor böyle insan mesela hani sıkıntılarda olduğu zaman kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor mesela durumu düzelttiğin zaman da özelden yazdıkları zaman ana avrat düz giderim Tabii sıkıntıda olduğumuz zamanlar kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan ya Çok iyi bir şey sıkıntılı olmak

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,229
11,630
113
Elbet geçecek ya Bugünlerde Ama iyi oluyor böyle insan mesela hani sıkıntılarda olduğu zaman kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor mesela durumu düzelttiğin zaman da özelden yazdıkları zaman ana avrat düz giderim Tabii sıkıntıda olduğumuz zamanlar kimin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan ya Çok iyi bir şey sıkıntılı olmak
Benim şuan boynumda toplan 135k borç var ne iş var ne bi gelir bu borçlardan kurtulsam kumarı da bırakırım rahata kavuşurum hayata bağlanabilmem için tek şu borcu ödemem lazım eğer ödeyemessem de ilerde hep faiz hep faiz hayatımı çalacaklar bi işte düzenli de çalışamıyorum adam akıllı 1 yıl çalışsam bi yerde kapanır aslında ama kader mi engel oluyor ne oluyorsa bi türlü başaramıyorum

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Hayat ciplakken güzeldir :))
Amma ...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Bizim sağlam kafa ATM ye gidip gelene kadar güzel frebet veren bı yer bulalimda gece uzun sürsün ,belki sez kaza katlayiveriz..

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
3,931
113
20 dk yol yurucem şimdi 😁 yol ustu tekel kaynıyor e mecbur şimdi tekele de girerim canım istemese bile alışkanlık😁

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Ne güldüm ya,,,,,vallahi sesli güldüm...90+5 de penaltı olup ta kaçan penaltıdan. Kupon yatmış gibi oldum...benim şansım böyle buna güldüm ;))
Kafadan oynamadan kaybettik ddDddddd
Ayaklarına sağlık senide yorduk ..hakkını helal et

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,401
29,492
113
Ne güldüm ya,,,,,vallahi sesli güldüm...90+5 de penaltı olup ta kaçan penaltıdan. Kupon yatmış gibi oldum...benim şansım böyle buna güldüm ;))
Bugun won çekecekmiyiz dost

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
3,931
113
Sabah arantiya düşmeyelim işimizi garantiye alalım😅 fix atarsın abi

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...