- 10,121
- 6,689
- 113
30
Aynen sağlık olsun zaten iki kuruş kazandık mı milletin gozu iki büklüm açılıyor valla zaten bu forumda olduğumuz sürece gün yüzü görmeyiz neyse başım çatladı görüşürüz kankaHissetim saglik olsun
Playstore Pratik Giriş yaz uygulamadan giriliyorKral onun linkini ata bilir misin bet365in
Geçmiş olsun erhanAynen sağlık olsun zaten iki kuruş kazandık mı milletin gozu iki büklüm açılıyor valla zaten bu forumda olduğumuz sürece gün yüzü görmeyiz neyse başım çatladı görüşürüz kanka
Noldu erhanımAynen sağlık olsun zaten iki kuruş kazandık mı milletin gozu iki büklüm açılıyor valla zaten bu forumda olduğumuz sürece gün yüzü görmeyiz neyse başım çatladı görüşürüz kanka
TeşekkürlerPlaystore Pratik Giriş yaz uygulamadan giriliyor
GrsrzAynen sağlık olsun zaten iki kuruş kazandık mı milletin gozu iki büklüm açılıyor valla zaten bu forumda olduğumuz sürece gün yüzü görmeyiz neyse başım çatladı görüşürüz kanka
Rica ederim OsmanTeşekkürler
Slottan 23k aldik basketten tek sayıdan lose puahha eşeklik te bir markayim sabah 200 lira arıyordum fellik fellik akşam şansım açıldı ama ben sıfırlamadan kendimi gözüme uyku girmedi sıfırladım rahatladım dost neyse her zaman ki halimiz ben yattım görüşürüz dostNoldu erhanım