- 50,487
- 23,751
- 113
Şimdiden bir dahaki kuponda başarılar ben dışarı çıkmış olacağım tekrar kesene bereket olsun yeterli bize bu
Harbiden milyon var mıydı ben niye görmedim ortak değil miydik 😄Ise girersen 2 ayda tüm borçlardan kurtulursun bundan 2 ay önce bende milyon para vardi o zman olsa sana destek çıkardım kanka umarım kurtulursun
Borcum yok şükür kanka sen kendi işlerini düzene koy sezon başlasın bizde başlarız artik o zman sende benim aklımdasın ben sana güzellik yapacam listemin ilk sırasındasin gerçi bu forumda 3 tane adam var harbi delikanlı gerisi benim için bos adamsınBiliyorum kanka düşünmen bile yeterli biliyorsun sende aklımdasın miras geldiğinde güncel var ise borcun kaç para ise kapatacağım aklımdasın Ekli dosyayı görüntüle 809530Ekli dosyayı görüntüle 809530
Vay mgBorcum yok şükür kanka sen kendi işlerini düzene koy sezon başlasın bizde başlarız artik o zman sende benim aklımdasın ben sana güzellik yapacam listemin ilk sırasındasin gerçi bu forumda 3 tane adam var harbi delikanlı gerisi benim için bos adamsın
Valla bir gecede milyon kazandık ama 3 günde geri verdik 3tl farm atıyordum gidip 200 betten farm yapınca ne var ne yok kaybettim vallaHarbiden milyon var mıydı ben niye görmedim ortak değil miydik 😄
Eyw eksik olma brocanBorcum yok şükür kanka sen kendi işlerini düzene koy sezon başlasın bizde başlarız artik o zman sende benim aklımdasın ben sana güzellik yapacam listemin ilk sırasındasin gerçi bu forumda 3 tane adam var harbi delikanlı gerisi benim için bos adamsın
Dm'ne bakar mısın acabaEyw eksik olma brocan
Para gelmedi daha loDm'ne bakar mısın acaba
Ben kaçtım görüşürüz kanka hayırlı gecelerEyw eksik olma brocan
Hayırlı geceler kanka görüşürüzBen kaçtım görüşürüz kanka hayırlı geceler
Sıkıntı yok dm'den yazdım sanaPara gelmedi daha lo
yoh yaw@Muroo1988 herkesin hakkını istiyor beyler 5 oran banko bulmuş 300 değil 500 atarız diyor 🧐🧐 ne yapalım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kimse benden çalamazzz@Muroo1988 herkesin hakkını istiyor beyler 5 oran banko bulmuş 300 değil 500 atarız diyor 🧐🧐 ne yapalım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vay arkadaş ya ulan ortalığı karıştırdı 2 dakikada@Muroo1988 herkesin hakkını istiyor beyler 5 oran banko bulmuş 300 değil 500 atarız diyor 🧐🧐 ne yapalım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Buradakiler çok iyi bilir benim öyle bir şey yapmayacağımı@Muroo1988 herkesin hakkını istiyor beyler 5 oran banko bulmuş 300 değil 500 atarız diyor 🧐🧐 ne yapalım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen adamsın adamhahhahaha tam bir şerefsizim 😎😎
Eyw brocan sendeSen adamsın adam
Çocuk diye erken gelmeye çalış abi diyor adam eve gitmeden sana ekran attım ya Muro Başkan atsın da hemen gönderhahhahaha tam bir şerefsizim 😎😎