- 20,605
- 12,439
- 113
Ben yapar mıyım hiç la murocannnn üzüldüm
Yapma YanarımUlan sana 50
Çökecem amq 🤣🤣🤣🤣🤣
Vallahi ter içindeyim adamsın yaBen yapar mıyım hiç la murocannnn üzüldüm
Gördüm 1,5 üst oynasak para altında kalmıştık amqportekiz macı 1-1 olmuş la
Feleğin çemberinde daha kaç kez geçeceğiz be dostumHasmınla aynı listede olmak nasıl bi duygu reşatım puhaha
Ulan 🤣🤣🤣🤣Feleğin çemberinde daha kaç kez geçeceğiz be dostum
Sanki milyon basıyon da paranın altında kalacan kanka puahaGördüm 1,5 üst oynasak para altında kalmıştık amq
5 6 oranı vardı heraldeGördüm 1,5 üst oynasak para altında kalmıştık amq
Bir buçuk üstünü ne 5-6 oranı vardı 1-0 kendim 5 6 oranı vardı5 6 oranı vardı heralde
Ben basmadım bana bastılar icra düştü bu gün işbank kanka ama iyi gelişmeler var iş görüşmesine gittimSanki milyon basıyon da paranın altında kalacan kanka puaha
Kanks İnş. girersin işeBen basmadım bana bastılar icra düştü bu gün işbank kanka ama iyi gelişmeler var iş görüşmesine gittim
Ise girersen 2 ayda tüm borçlardan kurtulursun bundan 2 ay önce bende milyon para vardi o zman olsa sana destek çıkardım kanka umarım kurtulursunBen basmadım bana bastılar icra düştü bu gün işbank kanka ama iyi gelişmeler var iş görüşmesine gittim
Çok sağlam firma 3 vardiya ama olsun sendika var 3 ayda bir tam maaş ikramiye felan 80 lira prensipte anlaştık gibi olursa kurtarırım kendimi 2 ay içindeKanks İnş. girersin işe
Su forumda ilk kez kazandığını gördüm valla çok şaşırdım tebrikler puhahaÇekim verdim beyler havele malüm biraz beklicez sonra Cihan dağıtır yine devam ederiz
İnş. olur kankamÇok sağlam firma 3 vardiya ama olsun sendika var 3 ayda bir tam maaş ikramiye felan 80 lira prensipte anlaştık gibi olursa kurtarırım kendimi 2 ay içinde
İlk kez mi uza hadiSu forumda ilk kez kazandığını gördüm valla çok şaşırdım tebrikler puhaha
Peki efendimİlk kez mi uza hadi