- 23,848
- 22,204
- 113
Dost seni severim de sen bu forumda sadece liste yapıyorsun galiba foruma az katkın olsun az dağıtım da yap görelim seni puahah
Dost seni severim de sen bu forumda sadece liste yapıyorsun galiba foruma az katkın olsun az dağıtım da yap görelim seni puahah
Olsa zaten dağıtırım emin ol buna yani çalışmıyorum denetimdeyim kovalıyorum durmadan kot rolDost seni severim de sen bu forumda sadece liste yapıyorsun galiba foruma az katkın olsun az dağıtım da yap görelim seni puahah
AhahhahaDost seni severim de sen bu forumda sadece liste yapıyorsun galiba foruma az katkın olsun az dağıtım da yap görelim seni puahah
Hadi BM kur DM ter içinde kaldımAhahhaha
SakinHadi BM kur DM ter içinde kaldım
Biliyorum dağıtırsin dost biraz sabırlı oynasan surekli kazanirsin ama çok acele davranıp sifirlaniyorsun hakkında hayırlısı olsun umarım bir gün çok güzel paralar kazanirsinOlsa zaten dağıtırım emin ol buna yani çalışmıyorum denetimdeyim kovalıyorum durmadan kot rol
Çocuk telefonu kapatacak hızlı ol sana zahmet
Emin ol Bir gün çok güzel bir para kazanacağımı biliyorumBiliyorum dağıtırsin dost biraz sabırlı oynasan surekli kazanirsin ama çok acele davranıp sifirlaniyorsun hakkında hayırlısı olsun umarım bir gün çok güzel paralar kazanirsin
Olur Kral sıkıntı yok kesene bereketBeyler herkes @fearjr1992 dm ile IBAN atsın
Kelle başı 300 atalım olurmu 6 kişi tekrar konu acicam olursa fazla dağıtırız bu sefer
Kesene bereket dostumBeyler herkes @fearjr1992 dm ile IBAN atsın
Kelle başı 300 atalım olurmu 6 kişi tekrar konu acicam olursa fazla dağıtırız bu sefer
kesene bereket reissBeyler herkes @fearjr1992 dm ile IBAN atsın
Kesene bereket reisBeyler herkes @fearjr1992 dm ile IBAN atsın
Kesene bereket herkesten şimdi 20Beyler herkes @fearjr1992 dm ile IBAN atsın
Ins sen kazan ben çığlık atmaya hazirim şimdiden puahhaEmin ol Bir gün çok güzel bir para kazanacağımı biliyorum
Benim çökme Ne olur bir yere çıkacağım düz para çekmem lazım 20 kesilirse 300'ü çekememKesene bereket herkesten şimdi 20
Lirasına çöküyorum amq ibnelik değil mi sksksmdmd helal edim 🤣🤣🤣
Hasmınla aynı listede olmak nasıl bi duygu reşatım puhahaKesene bereket dostum
Ulan sana 50Benim çökme Ne olur bir yere çıkacağım düz para çekmem lazım 20 kesilirse 300'ü çekemem