- 11,227
- 5,538
- 113
Tabi efendim ineklerde uçuyor zaten 😂😂Gameofbet bankadir
Tabi efendim ineklerde uçuyor zaten 😂😂Gameofbet bankadir
Oranları çok iyi hoşuma gidiyorGameofbet bankadir
Digitain normal hacıOranları çok iyi hoşuma gidiyor
Fena site değil yani dost dolandırıcı değil en azındanOranları çok iyi hoşuma gidiyor
Önde gideni para kazanırsın kaybettirmek için 2 saat ödeme yapmaz. Bu olay benim başıma 4 kere geldi bu sitede. Lafa geldi mi arıyorlar 5 dkda ödeme sözü veriyoruz diyorlar 😂Fena site değil yani dost dolandırıcı değil en azından
Sen de oynama dost sen sabirsizsan sitenin suçu muÖnde gideni para kazanırsın kaybettirmek için 2 saat ödeme yapmaz. Bu olay benim başıma 4 kere geldi bu sitede. Lafa geldi mi arıyorlar 5 dkda ödeme sözü veriyoruz diyorlar 😂
Kanka çekim verdikten 10 dakika sonra mesaj atican bunlara yoksa bazen geç geliyor ama canlıya yazınca 5.dakkka.icinde geliyorÖnde gideni para kazanırsın kaybettirmek için 2 saat ödeme yapmaz. Bu olay benim başıma 4 kere geldi bu sitede. Lafa geldi mi arıyorlar 5 dkda ödeme sözü veriyoruz diyorlar 😂
bol sans40 TL kayıp bonusu 500 yaptık deneyelim
Dostum adam arayıp bana 5dkda ödeme sözü verip yatırım yaptırıyor 2 saat ödemiyor tabi ki sitenin suçu 😂 %35 kayıp bonusu sözü verip iptal oldu diyor. Çok böyle bunlarınSen de oynama dost sen sabirsizsan sitenin suçu mu
Ne zaman çekim versem 2 saat bekledim hep iptal edip oynadım kaybettim canlıya da bağlandım çözmediler. En son bekledim harcamadım 3 saatte ödendiKanka çekim verdikten 10 dakika sonra mesaj atican bunlara yoksa bazen geç geliyor ama canlıya yazınca 5.dakkka.icinde geliyor