- 26,468
- 14,003
- 113
Sponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
Bol şans REİSSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
Bol şans dostSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
Bol sanslar dost secildin demekSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
Bol şansSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
bol şansSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
muro sözler sihirlidir en baştan patlayacam diye başlama sağlık olsun 🫠Yok abi kafayı yiyecem kilit @Daimon kusura bakma @Mülayim6060 bana atmayın artık ödül felan başkasina atın çöp ediyorum resmen parayı
Bol şanslar dostSponsor @Mülayim6060 teşekkürler ilk ben açayım ilk adımda patlar takibe geçerim
Sağlık olsun reis 🔐Yok abi kafayı yiyecem kilit @Daimon kusura bakma @Mülayim6060 bana atmayın artık ödül felan başkasina atın çöp ediyorum resmen parayı