- 6,628
- 2,067
- 113
Ne zaman açacakKanka seçti sponsor bu arkadaşı seçti roll açacak işte
Ne zaman açacakKanka seçti sponsor bu arkadaşı seçti roll açacak işte
@Erhan2121 seçelim uygunsaBen veya başka birisi hiç farketmez onuda sen seç gelirse zaten herkes birbirine yardımcı olur
Beni secsin mi 😈Ben veya başka birisi hiç farketmez onuda sen seç gelirse zaten herkes birbirine yardımcı olur
Degildir başaramaz@Erhan2121 seçelim uygunsa
Farketmez kanka sen ben hep beraber yaparız bı şeyler inanıyorum faturam kapandi daha yeni belki 3 5 birşey gelirse ilerletip oderimErhani secti yani lose
Seni secsinFarketmez kanka sen ben hep beraber yaparız bı şeyler inanıyorum faturam kapandi daha yeni belki 3 5 birşey gelirse ilerletip oderim
JdkslakBeni secsin mi 😈
Dostum adam rolcü seçti tabi ki de acacgim ama çekim gelsin ki@Barrios açacan mı
Ayenn de tatil yine yapılırMilyon kazanip tatil bile yapamamossin git kopruden atla
Beni beğenmedin miSeni secsin
Ulan gece 1.30 da faturamı kapanır bugün son gün normalde gece 00 a kadar müsade etmen lazım saat 1.30 oldu faturayı kapattı şerefsiz turkcellSeni secsin
Ferdi o abi puahahDostum adam rolcü seçti tabi ki de acacgim ama çekim gelsin ki
Ferdi kim la aqq 😂 😂Ferdi o abi puahah
Yok bu gun gozum tutmadi seni yarin gel begeneyim 😁Ayenn de tatil yine yapılır
Beni beğenmedin mi
Dostum yanlış anlamada fatura borcun var senin amenna da onuda burdan beklentiye girerek mi odicenUlan gece 1.30 da faturamı kapanır bugün son gün normalde gece 00 a kadar müsade etmen lazım saat 1.30 oldu faturayı kapattı şerefsiz turkcell
Kanka seçsin hiç farketmez ha sen Ha ben herkes söyler bı maç kafamiza göre yaparız birşeyler olursada paylaşım yaparızBeni secsin mi 😈
Yok kankaKusura bakmayın özür dileyerek
Matbet güncel link varmı
Hepsi sahte ya
856Kusura bakmayın özür dileyerek
Matbet güncel link varmı
Hepsi sahte ya